Nálatok az apuka mennyit foglalkozik a babával? Miket csinálnak együtt?
Elég ritkán van itthon. Olyankor játszik vele, meg cipeli a popsiját, bohóckodnak. Emellett, ha megkérem akkor csinál mást is (pelenkázás, öltöztetés, etetés...) de csak akkor, ha megkérem.
7 hónapos a lányunk.
Övé a fürdetés és a vacsora.
Rengeteget játszik vele, ha kérem, megeteti, itatja, öltözteti, pelenkázásra kérni sem kell, magától figyeli a csomag tartalmát.
Nagyon jó apa a férjem, és ahogy nő a kisfiunk, egyre aktívabban tudnak együtt lenni. Imádja is a kölyök rendesen! :D
A férjem mindkét gyermekünk esetében 100% nyújt,mindent megcsinál nem csak a gyerekek körül hanem a háztartásban is.
Most a második babával egy dolgot nem tud helyettem megtenni: etetni, mert az első babánk nem tudott szopizni, és tejem sem lett, így tápszert kapott, dde most a fiam jól szopizik, úgyhogy etetni csak én tudom.
Én vagyok az apuka, 2 kislányom van (5 és 1 évesek).
Születéstől kezdve mindkét gyereknél: fürdetés, reggeli-vacsora, tápszer, tisztábatevés, esti mese, lefektetés- mindkettő mellett fekvés stb.
Amikor otthon vagyok, az anyukájunknak egy perc gondjuk nincs rá, de élvezem, imádom őket, a legjobb haverjaim a csajok.
Nekem van egy kamaszlányom , és a mostani párommal közös egy 5 éves kislány és 1 éves ikrek.
Reggel 8-tól du. 4-ig dolgozik. Ő viszi reggel a nagyokat és délután ő megy az oviba is.
A kicsikkel nagyon sokat játszik, eteti őket, mesét olvas, tisztába tesz, rajzol a nagyobbal stb..
Nekem ő a tökéletes férj és apuka :-)
35.N
Az én párom nagyon sokat segít. Nem is tudom mit csinálnék ha nem lenne:)
-Evés után gyakran megbüfizteti
-a fürdetésben mindig segít
-ha sír a baba megnyugtatja
-éjszakázni is segít
-ha nagyon megkérem akkor pelenkázik is.
Még csak 3hetes a lányunk ugyhogy csak ennyit tud segíteni.
De ezeket mind délután mert 7től 4ig dolgozik. Hétvégén itthon van mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!