Ha van egy kis szabadidőtök gyerek (ek) mellett, hogy töltitek? Hogy tudtok feltöltődni?
Napi 1-2 órákra el tudok szabadulni, ilyenkor tornával, futással, úszással töltöm az időt, illetve ilyenkor megyek fodrászhoz, kozmetikushoz.
Ha több napról van szó (mert pl. nagyszülők bevállalják a gyerkőcöket), akkor a párommal romantikázunk, esetleg kirándulunk.
Nekem nincs szabadidom, de ha lenne, akkor usznek szaunaznek es havonta egyszer legalabb masziroztatnek.Elmennek fodraszhoz, maikuroshoz es kozmetikushoz.
Nyilvan nem egy nap mindent, de 1 hoanpban egyszer eljutnek minden helyre :)
kulfoldon elunk, a ferjem mindig dolgozik es nincs kire hagyni a gyerkocot.
Igazabol mar ugy megszoktam, hogy mindig velem van.El sem tudom kepzelni nelkule :)
Vagyis elkepzelni el tudom, de nem szeretnem megelni egyenlore.
Egyik este csinaltam levendula teat, lekapcsoltam a villanyt es youyubeon tettem be relaxacios zenet.Nyujtottam es tehergettem kicsit faradt izmaimat.Utanna 10 percet fekudtem a szonyegen behunyt szemmel es mint ha kicsereltek volna :)
Lezuhanyoztam es bebujtam az agyba.Olyan jot aludtam...egesz addig amig a gyerkoc nem ebredt :)
13 honapos huncutkiscsaj anyukaja
Elmennék kozmetikushoz, és masszíroztatni havonta egyszer. Ha lenne szabadidőm. Szép álom egyenlőre.
28 hós kiscsaj és 7 hós ikerfiúk anyukája
3 gyerek van, és sajnos nem túl sok szabadidő.
Néha eljutok a barátnőmhöz (havi max. 2 alkalom, egy-két óra), pizzériába, kávézni megyünk.
A párommal kettesben évek óta nem voltunk sehol. Ha tudnék, színházba járnék havi egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!