Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, aki egy gyerek mellett...

Van, aki egy gyerek mellett döntött úgy, hogy nem megy vissza/nem kezd el dolgozni? Mikor nagyobb lett, mihez kezdtetek, hogyan töltöttétek a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés
Ugye 2-3 gyerek mellett ez nem olyan szokatlan, mint egy gyerek esetében.

2022. ápr. 15. 15:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Szakvizsgázni le tudsz gyerek melett is, sokan megtették már több gyerekkel is.Mondjuk ha már nem akarsz jogi pályát akkor hagyd, bár a tanulás soha nem árt.
2022. ápr. 15. 17:47
 12/48 A kérdező kommentje:

11-es, te alapból vagy ilyen rosszindulatú, vagy ma bal lábbal keltél? Rossz olvasni ezt, komolyan.

Ritka sz.r életed lehet, hogyha szerinted egy kapcsolatban, családban csak a szex lehet... Hányinger az ilyen ember.

2022. ápr. 15. 17:52
 13/48 anonim ***** válasza:
17%
Nem rosszindulatú a 11-es, csak realista.Lehet szépíteni de ez van.Ha meg szex nincs sokáig a férfi nem fogja finanszírozni a nő otthonlétét, max. egy ideig a gyerek miatt, de boldogság ott már nem lesz.
2022. ápr. 15. 18:02
 14/48 anonim ***** válasza:
80%

"Ez jó ötlet legalizálni a szexuális szolgáltatásaidért kapott pénzt:-D Mert gondolom mást nem tudtál odarakni a kapcsolatba :-D"

Hja, milyen igazad van. Akkor elarulom, nem 20 éves bomba nőként ismerkedtem meg a férjemmel, dupla annyi voltam és gyerekem is volt már és közel se voltam akkor se bomba nő. De hidd el, nem a szex volt a lényeg akkor sem és most sem. Amit en adtam neki a kapcsolatba, az nem a szex volt. Persze a butuska kis fejecskeddel csak egy síkon vagy képes gondolkodni, mert képtelen vagy elfogadni, hogy vannak emberek, akik másképp gondolkodnak mint te. Sőt, magadat értékeled ezzel a taplócska meglatasoddal kb nullára. Te semmi mást nem tudsz adnia kapcsolatodba ezek szerint, csak a munkaberedet.

2022. ápr. 15. 18:11
 15/48 A kérdező kommentje:

És miért kell egy érdeklődő kisbabás anyuka kérdéséhez ilyeneket írni? Azokhoz szólt a kérdésem, akik otthon maradtak később is!

Nem a megkeseredettekhez...

Leírtam, hogyha elválnánk, akkor is maradna ugyanez az életszínvonal nálam. Nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni.

A szex pedig nem tudom, hogy jön ide. Ahol nincs huzamosabb ideig, ott nagy a baj.

2022. ápr. 15. 18:13
 16/48 anonim ***** válasza:
23%
És a passzív jövedelem és a befektetések az a sajátod? Vagy miből élnél ugyanolyan színvonalon egyedül, munka nélkül? Mit dolgoztál a gyerek előtt?
2022. ápr. 15. 18:28
 17/48 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ez hogy jön a kérdésemhez?

Igen, van, ami a sajátom. De a válással is "jól járnék", csúnyán fogalmazva.

2022. ápr. 15. 18:39
 18/48 anonim ***** válasza:
33%
Nekem 4 ismerősöm is van, aki úgy döntött, hogy szülés után nem megy vissza dolgozni, és mind a 4 ismerősöm póruljárt.
2022. ápr. 15. 18:42
 19/48 anonim ***** válasza:
49%

"Nem a megkeseredettekhez..."

Aki nem akar egy 25 évvel idősebb pasi pénzén ellenni otthon, mikor a gyerek már nincs is otthon egész nap, az miért megkeseredett?

Az igazság az, hogy kiestél az iskolapadból, majd hozzámentél egy jóval idősebb, jól kereső pasihoz, szültél neki, és most már nem is akarsz dolgozni, mert ő úgyis eltart, te meg szereted a kényelmet és a nyugit. Ezeket te írtad le, csak más szavakkal. Tehát ne sértődj meg, ha eltartottnak hívnak, mert az leszel. A fiatalságodat adod a kapcsolatba, a férjed meg a pénzét. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretitek egymást, de attól még tény, hogy eltartott nő leszel. De mivel ez neked és a férjednek is megfelel, ezért csináld ezt.

2022. ápr. 15. 18:43
 20/48 A kérdező kommentje:

Engem inkább az érdekelne, amikor még tartott a házasság.

Mert más az, mikor válásnál egyetlen ingatlanon kell osztozkodni, amin hitel is van, vagy mondjuk nagyobb vagyonon.

2022. ápr. 15. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!