Mennyi szabadidőtök marad munka mellett?
Alváson felül 7 órám kb+hétvége.
Nem kell MLM-es világmegváltó, munka alól felszabadító üzenet köszi.
nem sok, egyetemre járok mellette plusz önkénteskedem, nyelvet tanulok
Napi 1-2 óra + hétvégék
Nem sok, fogalmam sincs, ebbe hogyan fér majd bele egy párkapcsolat, gyerekek meg pláne. Nem csodálkozom, hogy az összes általam IRL ismert családos ember csak (keveset) alszik, koffeint dönt magába, gyereket nevel, dolgozik, slussz, semmire sincs idejük, egy regényre vagy sorozatrészre SE.
Évekig tanultam a munka mellett hétköznap és hétvégente is.
Ráadásul egy olyan szakmáért, ami nem feltétlen való nekem, most a benne maradásért küzdök.
Most sikerült belefutnom egy olyanba, hogy a sport veszi el minden szabadidőmet hétköznaponta, amelyik napon nem, akkor pszichológusnál vagyok (részint a túl sok tanulás miatt kell...) vagy orvosnál a krónikus betegségeimmel.
Hétvégére kell 10 óra alvás minimum, szintén sport és este 6-kor talán már kimozdulhatok emberek közé.
Tehát sikerült ezt is szrul menedzselnem.
Ha koffein nélkül (amit reflux miatt nem is ihatnék hivatalosan) szeretnék átlendülni a napjaimon, benne az olykor nehéz szellemi munkával, 9 óra alvás kellene. Most a sport miatt van 6. Lassan legjobb barátom a Hell. És rengeteg savcsökkentő és savlekötő.
Heti 30 óra munkával tudok bármit is elképzelni, normális gyereknevelést VAGY amíg nincs gyerek, egy időigényesebb hobbit.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!