Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engeditek a kisbabátokat tvt...

Engeditek a kisbabátokat tvt nézni?

Figyelt kérdés
Amikor este tvt nézünk ő is ott van velünk és rá rá pillant a tévére vagy amikor gyorsan ki takarítok, becsatolom a hintába és teszek neki dalokat a youtubon meg táncoló zöldségeket amik kisbabáknak lettek kitalálva. 20 perces videó, lefoglalja.
2022. márc. 27. 20:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kedves 19 én nem ítélkezem. Ennie kell a gyereknek. Lehet nem érez éhséget, nem tudom.

Feljebb tanácsolták hogy legyen háttal a tvnek. Utóbbi pár napban inkább nem tvztem este, nappal nem szoktam. Amíg végeztem a dolgom betettem a kiskocsiba és vittem magam után nézzen engem. Ha egyedül van ugye sír, lekötötte a tv és nem keresett, mostmár ugye engem néz :)))). Mentségemre legyen nem sok ideig hagytam tvzni és tanultam a hibámból.

2022. márc. 29. 17:39
 22/23 anonim ***** válasza:
63%
Kifejezetten ártalmas. Akár virtuális autizmus is lehet a következménye.
2022. márc. 29. 18:01
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút ellenzem a tvt, foleg olyan picinek. Eves kozben meg kifejezetten artalmas. Usszon inkabb a lakas mint azt bamulja mint egy csacsi. Nem mondom, hogy soha nem nezett még semmit a gyerekem, mert hazudnek.. de rendszert nem csinaltunk belőle. Az alvas zavar kialakulasatol kezdve a psziches es mentalis fejlodeset is gatolja. Meg lehet oldani azt ugyis hogy fules es telon nezze anyuka, ha annyira utalja a csendet. Érthető ha neha mar unjuk a gugyogest, en ezt találtam ki.
2022. márc. 30. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!