Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engeditek a kisbabátokat tvt...

Engeditek a kisbabátokat tvt nézni?

Figyelt kérdés
Amikor este tvt nézünk ő is ott van velünk és rá rá pillant a tévére vagy amikor gyorsan ki takarítok, becsatolom a hintába és teszek neki dalokat a youtubon meg táncoló zöldségeket amik kisbabáknak lettek kitalálva. 20 perces videó, lefoglalja.
2022. márc. 27. 20:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Mennyi idős? Én nem engedem amúgy, ami miatt sokan ufónak is néznek, de nem érdekel. Nem hiszem, hogy az idegrendszerenek szüksége lenne ilyen szintű ingeráradatra még. Úgyis nézi később még eleget, most lesz másfél éves. Persze nem mondom, hogy még sosem látott bekapcsolt tévét, de előtte nagyon ritkan megy, direktbe neki, pedig egyenlőre nem.

Ettől persze azt sme ítélem el, akinek a gyereke tevezik, azt gondolom mindenki csinálja úgy, ahogy ő maga jónak látja.

2022. márc. 27. 20:32
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem, 15 hónapos.
2022. márc. 27. 20:34
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kisbabànak semmikèppen nem valò a tvzès, youtubeozas. Nem engedtem.
2022. márc. 27. 20:34
 4/23 A kérdező kommentje:
Csak 5 hónapos, de ahogy leérünk a nappaliba rögtön rátapad a szeme a tvre ha megy. Olyankor beteszem a hintába magam felé forditom de akkor is oda oda néz. Van amikor meg ugye direkt hagyom, de akkor babáknak valót teszek amiben nincs sok fény meg hang
2022. márc. 27. 20:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha nem raktam a tévé elé őket babként. 3 felett is csak élvétve. És nincs csecsemőknek való műsor, ez csak parasztvakítás. ;)
2022. márc. 27. 20:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Huu nagyon kicsi hozzá szerintem. Nem azért érdekli, mert érti, vagy tetszik neki, hanem ez egy olyan szintű szimuláció az ő kis éretlen idegrendszerenek, ami beszippantja. Ha nem akarod, hogy odanezzen, ne fordítsd el a babat, hanem kapcsold ki a tévét.

1es voltam

2022. márc. 27. 20:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Belátom nagyot hibáztam :( tudhattam volna.
2022. márc. 27. 20:44
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
De kérdeztél, és tanulsz belőle, nem csináltál semmi maradandó kárt, csak ne nézesd vele többet :)
2022. márc. 27. 20:47
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az enyém is nézne, ha be van kapcsolva, így kikapcsolom, ha ő is ott van. 3 hónapos, de már az első hónapban rajtakaptam, hogy nézi.
2022. márc. 27. 20:51
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem

Babaként egyáltalán nem…

Néha a kicsi látta a nagyot nézni.. de ez is ritka volt

( mi magunk sem tévézünk úgy klasszikusan .. netflix van cSak)

Nagyobbnak -2-3 évesen már néztek ezt azt rövidet..bár nem vagyok rá büszke..

2022. márc. 27. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!