T! mikor mondanátok el avagy fogjátok elmondani a családnak, hogy kisbabátok lesz?
Fiunkat a nagyon szűk családnak ( anyukám, férjem keresztszülei, unokatesói) a 7hetes megállapítás után mondtuk el.
Többieknek(tesóim, nevelőapám, barátok) 18hetesen tudták meg.
Második terhességem anya tudta egyedül. Nem is akartuk nagy dobra verni. 9hetesen elvetéltem. Egy kórházban dolgozó "barátnak" hála, kb a fele ismerősi kör megtudta. Nagyon szar volt mjndenkinek magyarázkodni.
Lányunkat anya tudta meg a 7 hetes megállapítás után. Mindenki más a 18.hét után.
Én 3 napja teszteltem pozitívat.
Csak a hugom tudja,mert tudta,hogy szeretnénk lassan babát és rákérdezett,hogy terhes vagyok-e.
Minden nap beszélünk,nagyon jó a kapcsolatom vele,így neki elmondtam.
Egyébként én meg szeretném várni a 12 hetes vizsgálatot.
Én valahogy csak a páromtól szeretném a támogatást,ha bármi baj van.
Engem nagyon megviselne,ha mindenkinek sorba el kéne mondani,hogy elment...
Meg például beteg babát nem tartunk meg.
Azért ez elég megosztó téma,nem akarnám még a fájdalom tetejébe azt ecsetelni miért döntöttünk így.
Szóval egyelőre mindenképp várunk,még mi sem hisszük el egyébként,úgyhogy még nem nehéz titokban tartani.
Valakinek van olyan viszonya az anyjával, testvérével vagy bárki el a családból hogy rájuk is támaszkodik. Bármilyen hihetetlen is a mai világban. Nálunk nagyon szoros a viszony a szűk családon belül, teljesen egyértelmű volt hogy elmondtam nekik öthetesen. Ha baj lett volna, azt is. Sőt anyám és nagynéném azt is tudta hogy előtte lévő hónapban volt egy kémiaim. Sokat ad, ha nőrokonnal meg tudom ezeket beszélni, mivel a férjemnek kevés tapasztalata van ennek az egésznek a fizikális és lelki részével.
Szóval hetessel értek egyet, szerintem egy jó családban egyáltalán nem szükséges sumákolni az X-edik genetikai ultrahangig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!