Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogyan telik a napotok...

Nektek hogyan telik a napotok a kisbabátokkal?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kisbabám.külföldön élünk,tehát a család,rokonok sincsenek körülöttünk.Az apuka 7 napból 6-ot mázik városban dolgozik (anyagiak miatt nem tudjuk máshogy megoldani).Kb minden napunk ugyan úgy telik:reggeli után séta,újra evés,játék,alvás,evés,mesélek neki,megint evés,6 körül fürdés stb...szóval szerintetek mit tudnèk csinálni,hogy kicsit változatosabbak legyenek a napjaink?milyen programokat csinálnáltok egy 3 hónapos babával?

előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 20. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapos baba mellett örültem, hogy végre van napirend. :) Én élvezem vele a napokat. Már lassan 10 hónapos. Mászik mindenfelé a lakásban, pakol, rámol, szerel. Bőven van mit csinálni mellette.

Hétvégén, mikor mindenki együtt van, elmegyünk csavarogni, a séta és az alvás is megvan közben. Imád vonatozni és buszozni a pici. Összejárunk barátokkal, rokonokkal, ott is van pici gyerek.

2018. jan. 20. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élek , igaz az enyém már nagyobb. Nem tudom melyik országban élsz , ahol én , ott még a legkisebb faluban is vannak különböző játszó csoportok, egy - két hetes babákat is visznek már (igen a magyarok ilyenkor még ki sem tették a lábukat a házból, de külföldön ez teljesen normális)

Úgyhogy nyugodtan keres ilyet , mondom országtól függ de nálunk az 200 fős (!) faluban is van hetente.

Igaz, mint a nagyobb városba bejártunk busszal, heti többször. Nem szabad elszigetelődni, főleg ilyen esetben hogyan nincsenek rokonok. Pont ezért kell barátkoznod, de neked kell tenni érte.

2018. jan. 20. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 9 hónapos a bébim és bár mi Mo-n élünk, de egy olyan helyen ahol nincsenek szomszédaink. Férjem 12-zik, rendőr. Ált fél 6,6 fele kelünk, megetetem az állatokat (sok van, nyúl, kacsa, tyúk etc) aztán főzök kávét, megcsinálom a reggelit, tízórait, ebédet, uzsit és elpakolok magam után. 9-kor tízórai, aztán egy óra levegőzés. Jót tesz az agynak is mert 12-kor ő alszik 2 órát ez alatt tanulok és utána 5-ig játszunk. 5-kor fürdés, torna és 6-kor vacsi, alvás reggelig. Ha elaludt, akkor elmosom még ami van, gyors rendet vágok, felseprek/felmosok, megetetem az állatokat és 8-tól pihenő. Ha férjem éjszakás, ilyenkor is tanulok amúgy filmezni szoktunk, borozni, szexelni :)

Egy héten egyszer elmegyünk vásárolni, 2x suli és ennyi. Nem túl változatos, de tavasztól pörgősebb lesz mert elkezdek dolgozni, itt lesz a gyerek szülinapja, keresztelője, a vizsgám etc..

2018. jan. 20. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagytakarítás heti 1x.
2018. jan. 20. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!😊

Ment a zöld kéz mindqenkinek!#2-melyik országban éltek?Mi Angliában.Igaz itt is vannak foglalkozások,de még nem iratkoztunk be sehova.Lehet,február elejétől kipróbálunk valamit.lehet,a pici is élvezné!

2018. jan. 20. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:

2- es vagyok, en is Angliaban :)

Nezd meg a helyi children centert, konyvtarat, templomokat, mindben van playgroup. En ott szereztem nagyon jo baratokat, akik mindenben segitenek ( ha kell ).

3 hobaposan boven mehettek, nalunk volt baba aki penteken szuletett es kedden mar jottek (tehat 4 naposan), mert volt nagyobb teso is akit hoztak, meg jol esik beszelgetni.

Es ha itt szerzel baratokat akkor mar delutanonket tudtok egyutt setalni, kavezni, kesobb majd jatszoterezni.

Merre laktok amugy ?

2018. jan. 20. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:
#2.ha gondolod akkor inkabb privatban irok!ott leirom reszletesebben.
2018. jan. 20. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ok :)
2018. jan. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!