Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogy telik egy napotok...

Nektek hogy telik egy napotok pár hetesetekkel?

Figyelt kérdés
Nekem 6 napos. Még nem alakult ki rutin, egyelőre próbáljuk egymást megszokni a lányommal. A pelenkázás, fürdetés megy, az etetés kevésbé mert alig van tejem - 6 nap után még mindig csak előtejem van ami ahhoz elég, hogy a súlyát fenntartsa, de nem gyarapszik. Holnap hoz a férjem homeos bogyókat, laktoherbet, meg barna sört, hogy beinduljon. Mikor hazajöttem a kórházból, vasárnaptól a mai napig azon kívül, hogy szopiztattam, csak aludtam, annyira ki voltam purcanva. Most már jobb, de még mindig nem az igazi. Ti mit csináltok amikor csecsemőtök alszik?
2017. máj. 17. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Szia igaz nekem meg nincs gyerekem, de ha sok levest, ès folyadékot fogyasztasz attól is be tud indulni a tejed :)
2017. máj. 17. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére nem volt gond az etetéssel, már a kórházban a 2.nap beindult. Esetleg próbáld fejni is, két etetés között, és próbáld ki nyugodtan a Mecsek tejszaporító teát, napi 2 bögrével.

Fürdetés nekünk is ment. Szerencsémre nem volt sírós baba sosem. Jóformán csak ebből állt a napunk: szopi, pelenkacsere, alvás.

Míg ő aludt, én próbáltam ellátni a háztartást, de legtöbbször én is ledőltem olyankor az első hetekben, mert semmi energiám nem volt. Aztán idővel kialakult.

Nincs semmi baj azzal, ha csak pihensz, ha teheted akkor nyugodtan. Ilyenkor az a legfontosabb, és a tejtermelődéshez is, hogy legyél pihent.

2017. máj. 17. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy rémlik, egyfolytában szopi volt, aminek lett is eredménye, úgyhogy csak hajrá. Mi ki sem bújtunk az ágyból. Nagyon szép volt…..
2017. máj. 17. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
0-24-ben szoptattam én is, aztán hasfájós lett szegény, állandóan fent voltunk. 2,5 hónaposan nőtte ki, onnantól már alig sírt és átaludta az éjszakát. Egy darabig.
2017. máj. 17. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor aludt akkor kézi mellszívóval próbáltam serkenteni a tejem. Második hétre sikerült csak a 100 ml.... Úgyhogy az első hetek tej szaporításról szóltak. 5-6. napon indult be amúgy.

Anyukám látogatott, nagymamám, testvérem úgyhogy mindig volt kivel beszélgetni. Én pl nem tudtam napközben aludni, a varratom miatt sokat pihentem, de aztán hamar elkezdtem mosni, mosogatni. De főzni pl csak 1 hónapos kora körül.. Addig kaptam főzési lehetőséget.

Ha nehezek az éjszakák akkor érdemes pihenni nappal igen :(

2017. máj. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!