Amikor este tvt nézünk ő is ott van velünk és rá rá pillant a tévére vagy amikor gyorsan ki takarítok, becsatolom a hintába és teszek neki dalokat a youtubon meg táncoló zöldségeket amik kisbabáknak lettek kitalálva. 20 perces videó, lefoglalja.
1,5 éves korában nézett először egy 2 perces zenét a telefonomon, tvt 2 éves kora után nézhetett csak, napi 2-3 rövid mesét.
Nagyon éretlen még ilyenkor az idegrendszerük, nem tesz jót.
2022. márc. 27. 21:42
12/23 anonim válasza:
5 honaposan semmikepp, ne hulyeskedj...
Forditsd neki hattal, akkor a zenet hallja.
1-1,5 eves korig legjobb a semmi.
2022. márc. 28. 00:02
13/23 anonim válasza:
Mind a 2 gyerekkel este "együtt tv-ztünk. Mi néztük, a kicsit altattam. Én nem fogom azért kikapcsolni, és ülni csedben lámpafenynél kukán, mert a gyerek 2-3x rápillant.
Ennyitől az eg világon semmi baja nem lesz, nem lett.
Viszont nappal nálunk nincs tv, nem teszem be elé.
2022. márc. 28. 07:48
14/23 anonim válasza:
Nem mondom, hogy soha nem fordult elő, hogy odanézett volna, amikor ment, de direktbe nem szoktuk hagyni, hogy lerakjuk és tessék nézd premierplánba. Én max akkor nézek tvt vele, ha szoptatok, tehát ő háttal van a képernyőnek, és majdnem alszik már. Ha elaludt, a kiságyba szoktam átvinni.
2022. márc. 29. 14:00
15/23 anonim válasza:
Mivel etetési nehézségeink voltak, ezért 9 hónapos volt mikor feladtam a tv elleni elveimet, és bekapcsoltam etetéshez a mesét, dalokat, azóta meg csak úgy hajlandó enni. Nagyon nagyon kis súlyú, 3 hetes kora óta nem hajlandó enni normálisan, ez volt a mentsváram, lehet hogy elb*szom, de inkább egyen a gyerekem… most lesz 1 éves, másfél évesen megy bölcsibe, attól várom a megváltást, hogy ott jobban fog enni a társaival, mese nélkül, mert nem vagyok ennek a híve, takarítás meg ilyesmik miatt soha nem raknám tv elé, akkor inkább fusson a lakás. Rádió megy nálunk napközben, de tvt úgy hogy leülünk nézni, születése óta nem nézünk, esti altatás után szoktunk sorozatot vagy vissza nézni a híradót.
2022. márc. 29. 16:36
16/23 anonim válasza:
Miért gondolod hogy bölcsiben más lesz?
2022. márc. 29. 16:40
17/23 anonim válasza:
Mert ha leülünk vele enni, általában eszik, viszont én nem engedhetem meg magamnak hogy 3 óránként egyek vele, a társai húzó erők lesznek, látni fogja remélem, hogy az evés nem egy szörnyű dolog, mint ahogy ő most éli meg :(
Rengeteg orvoson túl vagyunk, és az én gyerekem tényleg utál enni… hidd el
2022. márc. 29. 16:54
18/23 anonim válasza:
Egy almát mondjuk megehetsz, de el is lehet játszani… viszont könyebb a tv az tuti.
2022. márc. 29. 17:12
19/23 anonim válasza:
18, hidd el, hogy nem könnyebbségből csinálom. Alkoss úgy véleményt, hogy végig csinálod utánam az elmúlt 1 évet :)
Lényeg a lényeg kérdező, hogy ilyen kérdéseket kicsit felesleges feltenni, hiszen elvei mindenkinek vannak, van aki tudja tartani, van akinek pedig semmi segítsége nincs a földön és ilyen eszközökhöz nyúl, mindenkinek a saját döntése ez. Igen, mindenhol azt hallani, hogy 0 perc képernyőidőre van ilyenkor még szükség, ezt az is nagyon jól tudja szerintem, aki nézet tvt a gyerekkel…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!