Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Hogy lehet feldolgozni, hogy nem lesz/nem lehet annyi gyereked amennyit terveztél?

Figyelt kérdés
Okokat hagyjuk, inkább fejmosás kéne most,hogy ne süppedjek már ebbe az érzésbe,2 gyerekem van,más a kezét összetenné,és mégis...
2022. márc. 22. 20:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most túlságosan feketén és fehéren látod a dolgot.

Nem csak ez a 2 dolog létezik.

nem az az élet ha a munkádnak élsz, hanem az amikor annak amit szeretsz.

2022. márc. 22. 20:52
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem 2 gyerek bőven ad feladatot az életed hatralevo reszere...koncentralj erre.
2022. márc. 22. 20:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Persze sok minden egyéb van ami kitölti az ember életét, csak most ők vannak előtérben.
2022. márc. 22. 20:55
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha több gyereked lenne, ők kevesebbet kapnának. Szerintem elég nyomós érv.
2022. márc. 22. 21:12
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom ez ugyanolyan gyász folyamat mint bármi. Majd idővel jobb lesz.
2022. márc. 22. 21:17
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintek nem kell elfojtani. Csak most jelenleg máshogy alakult az élet, más van előtérben. Semmiképpen ne így éld meg, nem kell örökre, végérvényesn elengedni, csak kicsit csusztatni. Elvégre nem lehet tudni mit hoz a jövő. Fel a fejjel, kitartást.
2022. márc. 22. 21:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen.
2022. márc. 22. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

En a 3.at közel a 40 hez szültem, a nagyok 20 felett voltak.

Mindig 3 volt az álom számomra, a férjnek 2.

Sokáig eltudtam hesegetni, hogy kicsi a ház nem férünk így sem, és akkor lehetőségünk lett egy nagyházba költözni, de már 37 voltam,de motoszkált bennem, hogy a mosókonyha lehetne akár gyerekszoba is. És ekkor jött a bumm, a 42 éves kolléganőm bejelentette, hogy terhes.

Utána gondoltam nekem is van időm, ha 40 ig sikerül. A férj volt nehéz ügy, de én kb csak sírni tudtam ha rá néztem, mert ő miatta nem lehetett, majd beadta a derekát.

Volt egy vetélésem, de rá 2. hóban megfogant a fiunk, már 3 éves lesz, és most jön az agybaj nem tudom mért és honnan, de szeretnék még egy gyereket.

Tudom, hogy örüljek, hogy van 3 egészséges gyerekem és minden hónapban el is döntöm ha megjön már feladom, de eddig nem sikerült.

Így ha sikerül meglelni a tuti módszert sugd meg.

Bocsi hogy hosszú lett.

2022. márc. 22. 21:58
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk egy lett (3-4 helyett). Több nem sikerült. Nehéz elfogadni. De ha belegondolok, hogy annyit nehéz lenne eltartani. 11 lesz tavasszal a fiunk. Már most alsóhangon 200ezer forint megy csak rá el havonta ( kaja, rezsi nincs benne természetesen). 4 gyerekkel durva lenne.
2022. márc. 22. 21:59
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
4 gyerekkel nem költenél ennyit. Mindig mindenki annyit költ amennyire van. Ennyi a titok.
2022. márc. 22. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!