Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet azt feldolgozni,...

Hogy lehet azt feldolgozni, ha valakinek a saját hibájából meghal a babája?

Figyelt kérdés

Már azt se nagyon lehet, ha meghal, hát még ha az én hibámból...

Szerencsére nem ismerek ilyet, de nagyon rosszat álmodtam az éjjel, és azóta ezen kattog az agyam :(

2019. nov. 8. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Pszichológussal ☹
2019. nov. 8. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Én ismerek egy lányt a faluban, neki látszólag elég gyorsan sikerült feldolgozni...

Mindössze néhány napos volt a kisfia amikor letette az ágy szélére és kimenet cigizni. Valahogy leesett a pici és lett valami gondja valószínűleg de ezt nem tudom biztosra. Néhány hétre rá pedig nem gyújtott be, nem öltöztette át, nem cserélt pelust ebből kifolyólag olyan megfázása lett a picinek hogy lélegeztető gépre került de már nem tudtak rajta segíteni. Mindezt ő maga mesélte egy ismerősömnek néhány hétre a gyerek halála után a kocsmában. Nem tudom hogy tudta kimagyarázni. Nekem még hallani is rossz volt :(

2019. nov. 8. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Normális anyukáknak max balesetből hal meg a picijük, a baleset meg bár biztos hibáztatják magukat, mégiscsak baleset. Pszichológus talán segít rajtuk.

Akik elhanyagolják a gyereküket, azoknak meg semmi empátiájuk, látod kocsmában is fel tudják dolgozni.

2019. nov. 8. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Én a szülésem előtt olvastam egy cikket, hogy egy nő mindenképpen otthon akarta megszülni a babáját. Komplikáció lett és meghalt a baba.

Fogalmam sincs hogy dolgozhatta fel, de ez egyértelműen a saját hibája volt.

Mit álmodtál pontosan?

2019. nov. 8. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Juj! Én is álmodtam terhesen olyat, hogy kicsúszik a kezemből fürdés után. Napokig magam alatt voltam. Már fél éves, de úgy fogom vizesen, hogy esélye se legyen kificánkolni a kezemből.
2019. nov. 8. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Volt sógornőm pl. azóta zárton van...
2019. nov. 8. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen utolsó, mi történt?
2019. nov. 8. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Normalis esetben sehogy

...

2019. nov. 8. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
"Úristen utolsó, mi történt?" Belefulladt a gyerekük a medencébe (nem pancsolóba, rendes nagyba), mikor a volt sógornőmmel volt kettesben. Először összeroppant, majd le akarta gyilkolni a bátyámat is. Sajnos azóta sem jött helyre, pedig ennek már 8 éve.
2019. nov. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!