Hogy lehet azt feldolgozni, ha valakinek a saját hibájából meghal a babája?
Már azt se nagyon lehet, ha meghal, hát még ha az én hibámból...
Szerencsére nem ismerek ilyet, de nagyon rosszat álmodtam az éjjel, és azóta ezen kattog az agyam :(
Én ismerek egy lányt a faluban, neki látszólag elég gyorsan sikerült feldolgozni...
Mindössze néhány napos volt a kisfia amikor letette az ágy szélére és kimenet cigizni. Valahogy leesett a pici és lett valami gondja valószínűleg de ezt nem tudom biztosra. Néhány hétre rá pedig nem gyújtott be, nem öltöztette át, nem cserélt pelust ebből kifolyólag olyan megfázása lett a picinek hogy lélegeztető gépre került de már nem tudtak rajta segíteni. Mindezt ő maga mesélte egy ismerősömnek néhány hétre a gyerek halála után a kocsmában. Nem tudom hogy tudta kimagyarázni. Nekem még hallani is rossz volt :(
Normális anyukáknak max balesetből hal meg a picijük, a baleset meg bár biztos hibáztatják magukat, mégiscsak baleset. Pszichológus talán segít rajtuk.
Akik elhanyagolják a gyereküket, azoknak meg semmi empátiájuk, látod kocsmában is fel tudják dolgozni.
Én a szülésem előtt olvastam egy cikket, hogy egy nő mindenképpen otthon akarta megszülni a babáját. Komplikáció lett és meghalt a baba.
Fogalmam sincs hogy dolgozhatta fel, de ez egyértelműen a saját hibája volt.
Mit álmodtál pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!