Hogyan lehet feldolgozni, ha saját hibádból vesztettél el egy babát (magzat)?
Semmiképpen se ostorozd magad. Nem tudom a körülményeket, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem a saját hibádból történt, főleg, ha 12 hétnél fiatalabb volt, ez sajnos nagyon gyakori jelenség. :(
Sajnálom! Ne marcangold magad, próbálj a jövőre előretekinteni.
De gondolom, nem cigánykerekeztél, vagy követ törtél a bányában. Egyszerűen nem lehet mindig ágyban feküdni, dolgozni kell, van házimunka, vagy munkahely, vagy mindkettő.
Ne emészd magad, hanem tanulj belőle, a legközelebbi terhességednél vigyázz jobban, de akkor sem hiszem, hogy valami olyan brutálisat tettél volna, amitől a baba azonnal elment, míg egyébként megmaradt volna.
Nézd, hacsak nem erős drogokról van szó, akkor nem te tehetsz róla.
Egészséges terhesség akár megerőltetésre is megmarad, ami pedig elmegy, ott valószínűleg a test maga szelektálta ki.
Én 10 hetes terhesen sportoltam (ugrálós edzéstípus), gokartoztam, ütköztem is. A babának semmi baja nem esett, azóta megszületett és makkegészséges.
Az első trimeszterben általában fejlődési rendellenesség miatt megy el az embrió.
Mi történt? Én is magamat ostoroztam, amikor meghalt a babám, hogy a fertőzéstől nem tudtam megvédeni. Mára sikerült ezt törölni.
Ha van kedves, leírhatnád, és talán neked is segíthetne, más mit mond róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!