Ha terhesen a magzat halott, és az anya nem egyezik bele? .
a műtétre/ szülés indításba, esetleg a kórházból tàvozni akar.
milyen lehetőségek vannak? mármint a doki vissza tarthat? vagy lehet napokig ellenni egy halott babával a hasban anélkül hogy az anya élete veszélyben lenne? minden tiszteletem azoké az anyukáké akik ezt végig tudják vinni, de én nem lennék képes rá, szerintem annyira kiborulnék hogy haza akarnék jönni.(23hetes terhesség, kevés magzatviz, idiota doki aki azt mondta hogy ilyen bárkivel/mármint magzatelhalàs/ megtörténhet) nem lehet mit csinálni.
A doki a puszta tényekről tájékoztatott, nem pedig idióta.
Ha nem egyezik bele, saját felelősségére útjára engedik.
Tudjátok azt nem értem, hogy lehet ennyire buta az az "anya", aki tudja, hogy elhalt a babája és inkább kockáztatja a saját életét, ugyanis halott magzatot hordozni életveszély!!Elhalt magzatot hordani azt jelenti, hogy toxikus méreganyagot hordozol a szervezetedben, ami halált okozhat.Ha idejében elvisz a mentő és mégis utolsó percben kioperálják, akkor meg szövődményként minimum méhnyakrákot kapsz, ha megmentenek egyáltalán.El ne higyjétek, akit hazaenged a doki!!!Nem csupán hülyeség, de hazugság is.Saját állásával játszik.Bocs, de ennyit nem ér az egészségügynek, hogy sürgősségi esetként több százezres oep alapon - adófizetők pénzéből - pánikszerűen megcsászározzanak, ahol ha elhalálozol, a dokinak számot kell adnia.
És még vmi, azt nem értem, aki halott magzattal a testében hazajön, az mire számít mégis?Hogyan tovább?Várják a biológiai csodát, hogy majd idővel kitisztul a szervezetéből a baba?!Na, ne szórakozzon már az, aki ilyeneket ír, ti meg megkajoljátok.
A Doki nem idióta, közölte ilyenkor mi van!
Ha kevés a magzatvíz, a Foki nem tud többet csinálni, azt a te szervezeted termeli, s van hogy keveset termel, annyit tudsz tenni napi 4-5litert iszol.
Ha elhal a baba, s elmész a kórházból, jobb esetben beindul a szülés 1-2 napon belül, s a kórházban megszülöd, kapsz antibiotikumotstb.
A másik verzió hogy belehalsz. A halott baba egy keringés én van veled, vérmérgezést kapsz, súlyos hasi gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!