Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha terhesen a magzat halott,...

Ha terhesen a magzat halott, és az anya nem egyezik bele? .

Figyelt kérdés

a műtétre/ szülés indításba, esetleg a kórházból tàvozni akar.

milyen lehetőségek vannak? mármint a doki vissza tarthat? vagy lehet napokig ellenni egy halott babával a hasban anélkül hogy az anya élete veszélyben lenne? minden tiszteletem azoké az anyukáké akik ezt végig tudják vinni, de én nem lennék képes rá, szerintem annyira kiborulnék hogy haza akarnék jönni.(23hetes terhesség, kevés magzatviz, idiota doki aki azt mondta hogy ilyen bárkivel/mármint magzatelhalàs/ megtörténhet) nem lehet mit csinálni.

2014. júl. 21. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A doki a puszta tényekről tájékoztatott, nem pedig idióta.

Ha nem egyezik bele, saját felelősségére útjára engedik.

2014. júl. 21. 00:11
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Most akkor gond van, vagy csak fennáll a lehetősége?
2014. júl. 21. 00:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 hétbe történt de azonnal megmutöttek fájdalmas történtet nem is szeretek róla beszélni meg kellett szülnöm a halott kislányomat. Nekem eszembe se jutott el menni mert féltem hogy baj lenne belőle esetleg később nem lehet babám. Minél előbb túl akartam lenni rajta hidd el úgy könyebb lesz lezárni ezt a dolgot igy is hónapokba telik
2014. júl. 21. 00:31
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
éppen ma volt ilyen kérdés, ott a 26 hetest szülte meg állítólag valaki. Érdekes, hogy ma mindenkinek ilyen gondja van. Vagy csak visszatért a tragédiákkal kamuzó :(
2014. júl. 21. 05:45
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Tudjátok azt nem értem, hogy lehet ennyire buta az az "anya", aki tudja, hogy elhalt a babája és inkább kockáztatja a saját életét, ugyanis halott magzatot hordozni életveszély!!Elhalt magzatot hordani azt jelenti, hogy toxikus méreganyagot hordozol a szervezetedben, ami halált okozhat.Ha idejében elvisz a mentő és mégis utolsó percben kioperálják, akkor meg szövődményként minimum méhnyakrákot kapsz, ha megmentenek egyáltalán.El ne higyjétek, akit hazaenged a doki!!!Nem csupán hülyeség, de hazugság is.Saját állásával játszik.Bocs, de ennyit nem ér az egészségügynek, hogy sürgősségi esetként több százezres oep alapon - adófizetők pénzéből - pánikszerűen megcsászározzanak, ahol ha elhalálozol, a dokinak számot kell adnia.

És még vmi, azt nem értem, aki halott magzattal a testében hazajön, az mire számít mégis?Hogyan tovább?Várják a biológiai csodát, hogy majd idővel kitisztul a szervezetéből a baba?!Na, ne szórakozzon már az, aki ilyeneket ír, ti meg megkajoljátok.

2014. júl. 21. 07:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A Doki nem idióta, közölte ilyenkor mi van!

Ha kevés a magzatvíz, a Foki nem tud többet csinálni, azt a te szervezeted termeli, s van hogy keveset termel, annyit tudsz tenni napi 4-5litert iszol.

Ha elhal a baba, s elmész a kórházból, jobb esetben beindul a szülés 1-2 napon belül, s a kórházban megszülöd, kapsz antibiotikumotstb.

A másik verzió hogy belehalsz. A halott baba egy keringés én van veled, vérmérgezést kapsz, súlyos hasi gyulladást.

2014. júl. 21. 07:40
 7/15 A kérdező kommentje:
sehol nem irtam hogy meghalt a babàm! azt mondta kevés a magzatviz a méhszàj zárt, nem fektet be, de kisregényt adott elő mennyi baj lehet.ezek között volt magzat elhalàs is. egy kérdést tettem fel, akiérdemben válaszolt anbak Köszönöm, aki meg csak lehurrogni jött az fogjon kezet a dokival.
2014. júl. 21. 07:46
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Ismerősömnek vagy egy hétig volt a hasában az elhalt magzat.Az anyuka hullamérgezést kapott,nem is hallottam addig olyanról...
2014. júl. 21. 07:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos nem idióta, csak a rideg valóságot mondta el, mert nem hitegethet.
2014. júl. 21. 09:07
 10/15 anonim ***** válasza:
De mi bajod a dokival? Én nem értem, mire nem lennél képes? Hogy oldanád meg ezt a helyzetet?
2014. júl. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!