Ha terhesen a magzat halott, és az anya nem egyezik bele? .
Figyelt kérdés
a műtétre/ szülés indításba, esetleg a kórházból tàvozni akar.
milyen lehetőségek vannak? mármint a doki vissza tarthat? vagy lehet napokig ellenni egy halott babával a hasban anélkül hogy az anya élete veszélyben lenne? minden tiszteletem azoké az anyukáké akik ezt végig tudják vinni, de én nem lennék képes rá, szerintem annyira kiborulnék hogy haza akarnék jönni.(23hetes terhesség, kevés magzatviz, idiota doki aki azt mondta hogy ilyen bárkivel/mármint magzatelhalàs/ megtörténhet) nem lehet mit csinálni.
2014. júl. 21. 00:06
11/15 anonim válasza:
Hullamérgezést kap az anya és meghal a gyerekkel együtt.
Ki akarna meghalni ha nem muszáj, főleg ha van már gyereke akinek kell anya.
12/15 anonim válasza:
A lehurrogást te kezdted azzal, hogy idiótának nevezted az orvost, csak mert tájékoztatni mert a kilátásokról és a tényekről. Nem gondolod, hogy talán mégis benned van a hiba?
13/15 anonim válasza:
AKUT ÉLETVESZÉLY. A magzat idegen test. Amennyiben meghal úgy elkezdődik a "bomlás" és mivel közös a véráram ezért a méreganyagok megmérgezik az anyát, hullamérgezést kap. Sajnos itt az orvos csak azt mondta ami az igazság. Sok olyan terhesség nincsen boldog vége. Csak erről kevesebbet hallani, mit a gyönyörű kisbabákról. Ilyenkor azért - akármennyire nehéz is - az élet, az édesanya élete mellett kell dönteni. Minél hamarább mert nagyon sokat veszíthet a hezitáláson. Ha a Baba halott el kell tőle búcsúzni, kérni, hogy segítsen a szülésnél és ... megszülni.
14/15 anonim válasza:
Egy szobában feküdtem egy kismamával akinek az előző babája 5ik hónapban meghalt de nem vették észre,már foltok jelentkeztek rajta, elment orvos aki mondta,hogy meghalt a babája és ezek hullafoltok rajta. Nagymamám is kapott hullamérgezést,mert ikrekkel volt terhes,és az egyik meghalt.
15/15 anonim válasza:
En 29 hetesen szultem meg a halott kisfiam. mar napok ota nem elt, bar ezt en nem eszleltem, mivel a keves ozgast azzal magyarazta az orvos korabban, hogy elulso fali lepenyem van, ami tompitja a mozgasok erzekeleset. Az ultrahangon nem talaltak szivmozgast. Ezt kovetoen hazakuldtek miutan beadtak egy szulest megindito tablettat. egy napot toltottem otthon ugy, hogy tudtam hogy a fiam mar nem el bennem!!! Szamomra nem volt kerdes, hogy termeszetes uton meg kell ot szulnom. a csaszarmetsze eseten joval magasabb ugyanis az anya fertozesveszelye (hullamergezes), valamint a kesobbi terhessegeket is negativan erintheti. Ekkora magzat elhalasa eseten elvileg 1 heten belul termeszetes modon is meindul a kilokodes, de erre nem erdemes varni es altalaban nem is varnak 1-2 napnal tobbet. A halott magzatot szuloknek persze borzaszto erzes, hogy at kell esniuk a szules fajdalman anelkul a boldog veg nelkul amiert belevagtak, de a sajat eleted es a kesobbi eljovendo gyermekeid erdekeben nincs mas megoldas egyszeruen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!