Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Letezik olyan, hogy az anyukan...

Letezik olyan, hogy az anyukanak semmi baja nincs, mikozbeb a magzat esetleg tobb hete halott?

Figyelt kérdés

Ertem ez alatt, hogy nem gorcsol, nincs verzes, nincs semmi jellegzetes dolog, ami vetelesre utal.

Ilyen letezik vagy azert egy veteles tobb dologgal jar es szovodmenyesebb?

2013. júl. 10. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos van, nekem is volt nem is egy.
2013. júl. 10. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, 2 hét múlva derült ki uh-n.
2013. júl. 10. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom milyen idős terhességre gondolsz, de nekem így volt.

7.-dik hétben már volt szívhang, de nemsokra rá megállt a fejlődésben és a kis szíve is...Csak 10 hetesen jöttünk rá, amikor legközelebb mentünk a dokihoz.

Tehát kb. 3 hete már nem élt, de én csak a dokihoz menetelem elötti 1 vagy 2 nappal kezdtem barnázni. Görcseim nem voltak, csak fel voltam puffadva, de az terhességi tünet is lehet, mint ahogyan az első terhességemnél is így volt, az egészséges terhesség volt amúgy. Tehát nem volt különösebb dolog.

2013. júl. 10. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Egvilagon nincs semmi tunetem. Se terhessegi, se vetelesi.

Van rajtam suly, igy azt se latom, hogy no-e a pocakom vagy se.

A lanyomnal kelltem-hanytam a 25. hetig. Fogytam kapasbol 15 klot, majd teletomtek vitaminokkal a korhazban. Igy jott a tobblet suly.

8 hetesen voltam uh-n, ahol minden a legnagyobb rendben volt. Most 11 hetes vagyok, jovheten megyunk a 12.heti genetikara.

Igazabol.furcsalom, hogy nincs terhestunetem es aggodom, hogy valami nincs rendben.

Tudom, hogy nem mervado egy x eves kisgyerek, de a 2 eves lanyom is eddig puszilgatta a hasam egy ponton, most meg a "hol a baba" kerdesre magara mutat. Ha megkerdezem, hogy a pocakban nincs-e, akkor vagy razza a fejet vagy nagy nehezen odahajol a hasamhoz es nezi.

2013. júl. 10. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
A nincs tüneted még semmit nem jelent,elsőnél végig szenvedtem,összes létező tünetet produkáltam.Másodiknál szinte semmi,csak a tesztből jöttem rá,terveztük.Rugdosni is alig rugdosott,nálam semmi rosszullét,semmi egyéb tünet.végigaggódtam,hogy nem rugdos eleget.Ahhoz képest ép és egészséges lett,most már percig se állna meg.
2013. júl. 10. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy én éreztem, hogy baj lesz, de próbáltam mondogatni, hogy minden rendben van, hiszen semmi jel nem utalt az ellenkezőjére. Csak a megérzés. Szörnyű, hogy az embernek vannak ilyen megérzései...

A gyerekek nagyon intuitívak sajnos. Persze hit kérdése, hogy ki miben hisz, de én a helyedben lehet, hogy nem várnám meg a következő uh-t, elmennék soron kívül, csak hogy megnyugtassam magam. Persze ha megteheted.

Akárhogy is, megjelölöm a kérdést, mert kíváncs vagyok, hogy mi történt veled.

Nekem egyébként enyhe émelygés volt az elejétől, az nem is múlt el, csak műtét után, a másik tünet az iszonyatos álmosság volt, az elmúlt rögtön, meg is fordult a fejemben, hogy ez most baj vagy nem.

2.

2013. júl. 10. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos letezik, de amikor en azt gondoltam,h.vmi baj van a babammal, felhivtam a vedonot, es lementem a vedonoi szolgalathoz, ahol

megneztek a kicsi szivhangjat es az aramlast. Szerencsere rendben volt minden, mar negy honapos lesz a lanyunk a heten.:-)

2013. júl. 17. 00:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt es nincs is semmi fele tunetem :)

18 hkm

2013. aug. 15. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett veled?
2013. aug. 15. 15:09
 10/11 anonim válasza:
eloszor is kulonboztessuk meg a vetelest es a magzat halalt. az elobbi 24 het elott kovetkezik be, az utobbi utana. En a 29 heten tudtam meg, hogy a magzatom mehen belul meghalt. SEMMILYEN tunetem nem volt, ami altalaban terhes noknel nem merul fel. Nem volt verzesem, nem voltak fajdalmaim, nincs elvaltozott mehem, sem csaladi elotortenet hasonlo esetekrol. Kicsit vizesedtem, de ez nem jart egyutt sem magas vernyomassal, sem fejfajassal sem feherjevel a vizeletben ami terhessegi toxemiara utalna. A magzat nem mozgott sokat, de ezt tobbszor megnezettem es az orvos annyit mondott, hogy az elulso fali lepeny miatt nem erzem annyir a mozgasokat. Szoval osszefoglalva a magzat halal teljesen villamcspaskent ert, elojel nelkul!!! Most varjuk a boncolsi jegyzokonyvet, hatha abbol kiderul vmi...
2014. dec. 10. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!