Letezik olyan, hogy az anyukanak semmi baja nincs, mikozbeb a magzat esetleg tobb hete halott?
Ertem ez alatt, hogy nem gorcsol, nincs verzes, nincs semmi jellegzetes dolog, ami vetelesre utal.
Ilyen letezik vagy azert egy veteles tobb dologgal jar es szovodmenyesebb?
Hát nem tudom milyen idős terhességre gondolsz, de nekem így volt.
7.-dik hétben már volt szívhang, de nemsokra rá megállt a fejlődésben és a kis szíve is...Csak 10 hetesen jöttünk rá, amikor legközelebb mentünk a dokihoz.
Tehát kb. 3 hete már nem élt, de én csak a dokihoz menetelem elötti 1 vagy 2 nappal kezdtem barnázni. Görcseim nem voltak, csak fel voltam puffadva, de az terhességi tünet is lehet, mint ahogyan az első terhességemnél is így volt, az egészséges terhesség volt amúgy. Tehát nem volt különösebb dolog.
Egvilagon nincs semmi tunetem. Se terhessegi, se vetelesi.
Van rajtam suly, igy azt se latom, hogy no-e a pocakom vagy se.
A lanyomnal kelltem-hanytam a 25. hetig. Fogytam kapasbol 15 klot, majd teletomtek vitaminokkal a korhazban. Igy jott a tobblet suly.
8 hetesen voltam uh-n, ahol minden a legnagyobb rendben volt. Most 11 hetes vagyok, jovheten megyunk a 12.heti genetikara.
Igazabol.furcsalom, hogy nincs terhestunetem es aggodom, hogy valami nincs rendben.
Tudom, hogy nem mervado egy x eves kisgyerek, de a 2 eves lanyom is eddig puszilgatta a hasam egy ponton, most meg a "hol a baba" kerdesre magara mutat. Ha megkerdezem, hogy a pocakban nincs-e, akkor vagy razza a fejet vagy nagy nehezen odahajol a hasamhoz es nezi.
Az az igazság, hogy én éreztem, hogy baj lesz, de próbáltam mondogatni, hogy minden rendben van, hiszen semmi jel nem utalt az ellenkezőjére. Csak a megérzés. Szörnyű, hogy az embernek vannak ilyen megérzései...
A gyerekek nagyon intuitívak sajnos. Persze hit kérdése, hogy ki miben hisz, de én a helyedben lehet, hogy nem várnám meg a következő uh-t, elmennék soron kívül, csak hogy megnyugtassam magam. Persze ha megteheted.
Akárhogy is, megjelölöm a kérdést, mert kíváncs vagyok, hogy mi történt veled.
Nekem egyébként enyhe émelygés volt az elejétől, az nem is múlt el, csak műtét után, a másik tünet az iszonyatos álmosság volt, az elmúlt rögtön, meg is fordult a fejemben, hogy ez most baj vagy nem.
2.
Sajnos letezik, de amikor en azt gondoltam,h.vmi baj van a babammal, felhivtam a vedonot, es lementem a vedonoi szolgalathoz, ahol
megneztek a kicsi szivhangjat es az aramlast. Szerencsere rendben volt minden, mar negy honapos lesz a lanyunk a heten.:-)
Nekem sem volt es nincs is semmi fele tunetem :)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!