Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Hogy lehet feldolgozni, hogy nem lesz/nem lehet annyi gyereked amennyit terveztél?

Figyelt kérdés
Okokat hagyjuk, inkább fejmosás kéne most,hogy ne süppedjek már ebbe az érzésbe,2 gyerekem van,más a kezét összetenné,és mégis...
2022. márc. 22. 20:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
A kérdésben a válasz van két gyermeked. Adj hálát az Istennek értük. Üdv. Egy 41 éves impotens. Nem az a legrosszabb, hogy nem tudok kedfélni, hanem az hogy nem lesz gyermekem, hacsak fel nem támad a fütykösöm.
2022. márc. 22. 20:05
 2/26 anonim ***** válasza:
43%
Épp elég a Földnek amennyien vagyunk
2022. márc. 22. 20:15
 3/26 anonim ***** válasza:
82%

Még nem adtuk fel, de egyre nehezebben viseljük. Elvileg egészségesek vagyunk mindketten. Csak próbálkozzunk, javasolják az orvosok.

#1 Sajnálom. Kivizsgáltattad, hogy miért nincs merevedésed? Ha van párod és szeretnétek babát, akkor van lehetőség hímivarsejt nyerésre.

2022. márc. 22. 20:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom 1 :(
2022. márc. 22. 20:19
 5/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem érdemes elgondolkodni mi az oka, miért vágysz ennyire mindenáron 2 meglévő nagyobb, és ha jól sejtem közel a 40-hez?

Mindig is szerettél volna hátom gyereket, vagy kapuzárási pánik, esetleg bizonyítási vágy, ne adj isten megrekedtél az életedben, munkádban? Hirtelen szembesültél a ténnyel, hogy felnöttek a gyerekek?

Végső soron pszichológushoz tudsz fordulni, ha nem tudod egyedül megemészteni.

2022. márc. 22. 20:29
 6/26 A kérdező kommentje:
36 vagyok,még nem nagyok a gyerekeim (6,3) mióta az eszemet tudom 3-4 gyereket szerettem volna. Egyszerűen csak szeretném elfolytani ezt a vágyat,mert ez a legésszerűbb amit tehetek.
2022. márc. 22. 20:32
 7/26 anonim ***** válasza:
50%

Ah, értem. Akkor bocsánat. Csak a napokban szintén volt egy hasonló csak ott már 40 éves volt a hölgy ha jól emlékszem 18 és talán 8 éves gyerekkel.

Azért az ok sem elenyésző a "miért nem lesz 3-4 gyermek?" kérdésre.

2022. márc. 22. 20:36
 8/26 A kérdező kommentje:

Semmi gond,teljesen jogosak a felvetéseid.

A párkapcsolat sikertelensége az ok sajnos, végülis ennyit le lehet írni.

2022. márc. 22. 20:40
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
36 évesen, még ne temesd a dolgot, se saját magad. ☺️
2022. márc. 22. 20:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen en is gondoltam erre,de szerintem az lenne a legjobb ha lezárnám,elfolytanám a dolgot,és a gyerekeimre meg a munkámra koncentrálnék.
2022. márc. 22. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!