Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki dönt a gyerekszoba takarítá...

Ki dönt a gyerekszoba takarításáról?

Figyelt kérdés
A szülő vagy a gyerek dönt a porszívózásról,ruhák elpakolássáról stb...

2022. márc. 20. 08:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Ja persze,az nem is volt kérdés...
2022. márc. 20. 09:24
 22/49 anonim ***** válasza:
33%

"De ez amit itt sokan leírtok, hogy a szülő olyan szinten az atyaúristen, hogy betrappol a 15 éves szobájába, és...

"ez miért van itt? nem ez a helye, ide rakd, oda rakd, mi ez a por itt, miért van itt 3 piszkos zsebkendő, mi van ebben a fiókban, tiszta rumli!"

Konkrétan melyik vaalaszado írt ilyet? Rajtad kívül.

2022. márc. 20. 09:24
 23/49 anonim ***** válasza:
40%

20

Ja, mindezt úgy tette meg velem anyum, hogy ő maga egyébként tisztaság mániás volt a gyerekei szobáján kívül. A konyha, nappali egy szentély volt, konkrétan a katalógus házaknál is nagyobb rend uralkodott. :D

Én azóta sem tartok olyan rendet a saját házamban, de nem is érdekel. A gyerekeket sem zakaltom feleslegesen. Ha megelégelik, hogy nincs hely az asztalon, úgyis takarítani fognak. :)

2022. márc. 20. 09:25
 24/49 anonim ***** válasza:
63%
Van egy ismerösöm akinek a 20 éves fia flakonokba húgyozik és tele a szobája vele🤣🤣Anya nem szól érte,neki így jó.Akkor???🤣🤣🤣
2022. márc. 20. 09:27
 25/49 anonim ***** válasza:
18%

22

"minket rendre neveltek így egy pohár is idegesít ha a szobában van.Nem az a helye,mit keres ott."

2022. márc. 20. 09:27
 26/49 anonim ***** válasza:
28%

25!

Nos, a te mesed és ez az idézet meg véletlenül se ugyanaz.

Az idegesít a pohár esete simán lehet hogy úgy végződik, hogy a valaszado megfogja és kiviszi a poharat, vagy szól hogy Juci, vidd ki légyszíves a poharat.

2022. márc. 20. 09:30
 27/49 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem azért túlzás egy pohár miatt kiakadni, de nem látjuk a szobád, a házat, így nehéz megítélni, hogy jogos, vagy sem, hogy rád szólnak.

Habár én szeretem a rendet és a tisztaságot, de a gyerek szobája az övé, neki adtam a saját házrészemből.

Engem is hagytak úgy élni benne, ahogy én akartam. Ha kupi volt, nem csinálta meg senki helyettem, de nem is csesztettek érte. Ha a ház több részében rend van, és ő nagyon kilóg a sorból, azt ő is látja. Ha nem talál meg sokadjára valamit, akkor rájön, hogy talán rendet kellene tenni stb.

Én annak a híve vagyok, hogy elmondom, hogyan csinálhatná, ha kér segítséget, segítek, aztán majd eldönti hogy szeretné. (Kamasz gyereknél persze, kisebbeknél más a helyzet.) És főleg, ha egyébként a ház többi részébe besegít, ahogy te is írod, kérdező.

2022. márc. 20. 09:31
 28/49 anonim ***** válasza:
40%

"hogy a valaszado megfogja és kiviszi a poharat, vagy szól hogy Juci, vidd ki légyszíves a poharat."

Pont erről van szó. :) Nálam egy pohár benn van 1 hétig, addig használom. Meg benn is volt, mikor gyerek voltam. De ha nem is használom, akkor mi van? Az csak egy pohár. Az, hogy anyám annak idején bejárkáljon hozzám és számon kérje hogy egy nyüves pohár mit keres az asztalon, gyakorlatilag nulla volt az esélye. Ha majd zavar, vagy valakinek pont az kell, mert a kedvence, akkor kiviszem. Ennyi az egész. :)

2022. márc. 20. 09:33
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
A poharakat tányérokat szedtem össze tőlük, mert a szekrényben már egy se volt. Egyébként ők tartottak rendet a szobájukban. A 4-ből kettő tisztaságmániás lett a másik kettő is szereti a rendet, de nem betegesen.
2022. márc. 20. 09:33
 30/49 anonim ***** válasza:
37%

"Nálam egy pohár benn van 1 hétig, addig használom. "

Rendkívül igényes....

2022. márc. 20. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!