Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 gyerek, 4 különböző apától...

4 gyerek, 4 különböző apától mennyire számít ma extrémnek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 17:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
70%

"Én IT-ben dolgozom és nekem is 640k volt a pályakezdőm."

Írjál légyszi konkrétumot! Hol, milyen poziban? Épp pályamódosítás előtt állok. Jó lenne ha lenne valami reális célom.

2022. márc. 19. 20:27
 62/66 anonim ***** válasza:

61,hogy ne térjünk el nagyon a témától,ha tényleg érdekel tudok jó szakmai ágazatokat.De gondolom azért érdekelt,mert azt hiszed hazudok.Nincs okom rá..

IT-ben nagyon széles körben el lehet helyezkedni,szóval kérdés,hogy egyáltalán te mivel foglalkozol,mit tudsz és milyen irányba mentél.

Hardver? Szoftver? Webfejlesztés? Hálózat?

Frontend vagy backend?

Adatbázis kezelés? SEO? Programozás? Grafika? Alkalmazás vagy Mobilalkalmazás fejlesztés? Játék fejlesztés? ..(stb,van még legalább másik 50 ágazat és ezeken belül is vannak "szakosodások".Mobilon belül pl nem mindegy milyen appokhoz tudsz hozzá szagolni)

Alap nyelveket és programok használatát illik elsajátítani.

C++/C#,Python,JAVA,HTML,PHP,CSS,

Programok: PS,Office,Exel,Notepad++,Unreal Engine/Unity/OpenGl/WebGl (játékfejlesztés)..

Egy szó mint száz..a tudásodtól

függ az IT-ben maximálisan az,hogy mennyit keresel.Minél több dolgot érdemes elsajátítani.

A kérdező is feltételezem kifogott egy hasonlóan kedvező szakmát,a legtöbb IT szakma pl simán végezhető home office-ban.

2022. márc. 19. 22:01
 63/66 anonim ***** válasza:
66%

Nem gondolom hogy hazudsz. POnt azért kérdeztem mert még nincs ilyen irányú tudásom és szeretnék tanulni, és miután befejeztem úgy tudjak elhelyezkedni, kvázi pályakezdőként, hogy meg legalább a bruttóm legyen 640, mikor kezdek.

Szóval a kérdés, hogy te mit és hol tanultál és utána hol tudtál elhelyezkedni? (jöhet privátban is ;))

2022. márc. 20. 11:12
 64/66 A kérdező kommentje:

Nem, sosem a gyerekekkel akartam megfogni a férjeimet. Ez azért is nevetséges feltevés, mert mind a háromszor én akartam válni.

Aki szerint meg a gyerektartás fedezné az életünket... Ne haragudj, de ez vicc. Igaz, nem 50-60 ezres gyerektartásokat fizet egyik sem és szerencsére nem is olyan férfiak, hogyha vesznek valamit a gyereknek, a számlát lobogtatva követelik, hogy fizessem ki nekik a felét. De nem a gyerektartásokból élünk, a mindennapjainkhoz is kevés lenne az a pénz.

2022. márc. 20. 12:31
 65/66 anonim ***** válasza:
86%
Nos ha mind annyiszor te akartál válni,akkor érdemes lenne meg gondolnod miért nem tudsz megmaradni egy férfi mellett sem. Esélyes,hogy a 4.nel se sikerülne...
2022. márc. 20. 12:48
 66/66 anonim ***** válasza:
85%
Én olyat ismerek, akinek 5 gyerek van 3 apától. Nekem az is extrém.
2022. márc. 20. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!