4 gyerek, 4 különböző apától mennyire számít ma extrémnek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 17:58
21/66 anonim válasza:
Normális családképűk nem lesz.Még jó pár dolog kimarad, de szerintem itt hiába magyarázzuk.Anyagilag megengedheted egyáltálán magadnak?
22/66 anonim válasza:
Minden rendben, perszeeeee.
Csak anya nem képes egy tartós párkapcsolat fenntartására. Amivel önmagában nincs baj. Csak belerángatni (szülni) a gyerekeket, nem fair.... Hiú ábránd azt gondolni, hogy ez nyom nélkül elmúlik és nem lesz kihatással az életükre és a saját párkapcsolataikra...
24/66 A kérdező kommentje:
Nincsenek anyagi problémáink. A legjobbat kapják mindenből, legyen az akár időtöltés, vagy tárgyi dolog.
Magániskolába, magánóvodába járnak. Sportolnak, zenét tanulnak. Hétvégente mindig megyünk valahová, hogyha nem apás napok vannak.
2022. márc. 18. 19:01
25/66 anonim válasza:
Áruld már mit dolgozol, hadd menjek oda én is. Tök jó lehet, hogy szarrá keresed magad és emellett van időd a 3 gyeredre, akik közül 1-2 még biztos ovis is... 😏
26/66 A kérdező kommentje:
Valaki megkérdezte, hogy anyagilag megengedhetem-e egyáltalán. Leírtam, hogy igen.
2022. márc. 18. 19:06
27/66 anonim válasza:
Jah hogy mindig a férfiak pénzelnek vagy apuék... Látszik hogy felnőtt, felelősségteljes nő vagy 👏
28/66 A kérdező kommentje:
Nem. De nem hiszem, hogy bármilyen jogon te elszámoltathatnál, hogy mégis hol dolgozom, miből van pénzünk.
Nyilván ha neked itt kell kérdezősködni efelől, akkor ez nem a te szinted.
2022. márc. 18. 19:10
29/66 anonim válasza:
Én olyat ismerek, ahol 5 gyerek 4 apától van. Azért nem 5-tol, mert az utolsó szülés ikres volt. Az én megítélésem szerint ez azért meredek, de mindenki úgy él, ahogy jó neki.
30/66 anonim válasza:
Hát én nem is szeretnék veled egy szinten lenni.. Aki a Jánosnak meg a városnak szül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!