Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 gyerek, 4 különböző apától...

4 gyerek, 4 különböző apától mennyire számít ma extrémnek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 17:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
96%
És miből gondolod, hogy a negyedik delikvenssel fog működni, ha hárommal nem működött? Ott azért van valami elakadás, amit egy gyerek nem old meg. És azért valljuk be, úgy indítani egy életet, hogy tuti elvált szülők gyereke lesz, azért gáz...és nem egészséges.
2022. márc. 18. 18:33
 12/66 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jós, nem tudom, hogy egymás mellett fogunk-e megöregedni.

De a párom nagyon szeretne gyereket, egy sajátot. Nekem sem lenne ellenemre újra babázni, az az igazság.

2 év múlva 35 leszek, utána már nem szeretnék teherbe esni (mind a három gyerekem tervezett baba volt).

2022. márc. 18. 18:37
 13/66 anonim ***** válasza:
88%
En mar szinte “tini” koromban megfogadtam, hogy akinek szülom az első gyerekem, neki szülőm a többit is ( ha szeretnénk ) megfogadtam, hogy nálam ilyen nem lesz, hogy x embertől x gyerek.. mondjuk nekem összesen 2 parom volt, abból a másodikkal 12 éve együtt vagyunk és van 3 gyerekünk. De ha valami miatt el válnának útjaink és lenne új parom, akkor sem szülnek neki. ( akkor sem ha nem 3 gyerekem lenne, csak 1 )
2022. márc. 18. 18:40
 14/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem az, hogy gáz, de ha 3 esetben nem tudtad jól felmérni, hogy jó apa és társ lesz, akkor nem biztos, hogy most fog.Írtaf, hogy mind 3 jó apa,de társnak nem voltak jók, így a gyerekek szívnak csak.A gyermekvállaláshoz az kevés, hogy Ő is akarja, Te meg babáznál.
2022. márc. 18. 18:43
 15/66 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell ehhez jósnak lenni.

Anélkül hogy ismernélek, nagyobb összeget tennék rá, hogy mire a negyedik gyermek iskolába megy, már nem lesztek együtt. 🙈

2022. márc. 18. 18:43
 16/66 anonim ***** válasza:
74%
Én ismertem ilyet, de idős hölgyet, azok más idők voltak, háború stb.
2022. márc. 18. 18:44
 17/66 anonim ***** válasza:
82%
3 gyerek, 3 apától... még a sztárok között is, nem csak Lakatoséknál. 🤣🤣🤣 4 gyerek, 4 apától már nem sokkal extrémebb ennél
2022. márc. 18. 18:47
 18/66 A kérdező kommentje:
Nem szív egyik gyerek sem. Akkor vannak az apjukkal, amikor csak szeretnének. Nekem is jó a kapcsolatom velük, nincs harc közöttünk.
2022. márc. 18. 18:47
 19/66 anonim ***** válasza:
93%

Ultra gáz vagy.

Nem értem minek kell minden kapcsolatba szülnőd? Sajnálom a gyerekeket,csak azt látják és tanulják, hogy az anyjuk életébe ki-be járkálnak a palik, és nyakra főre csak szűl.

Te nem érzed mennyire rossz példát mutatsz a gyerekeidnek?

Hiába írod, hogy 35 felett nem akarsz már újabb gyereket. Ha ez a kapcsolat sem működik, majd a következőnek is szűlsz "mert annak még nincs, és úgy szeretne"..

Engem igazán elgondolkodtat milyen pali az, akinek egy ilyen nő kell, és mennyire akarhat gyereket..

2022. márc. 18. 18:50
 20/66 anonim ***** válasza:
87%
Akkor minek kérdezted, ha úgyis mindenre van válaszod? Úgyis mindenki ezeket fogja gondolni rólad, a gonoszabbak meg mondani is. Szóval hja, ha arra vagy kíváncsi, mennyire vesznek komolyan az emberek egy ilyen nőt, akkor a válasz hogy semennyire.
2022. márc. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!