4 gyerek, 4 különböző apától mennyire számít ma extrémnek?
Hát ez nálam nem az extrém, hanem az ostoba kategória. Mert oké, olyan elofordul, hogy két testvérnek más az apja, nem működött valamiért az első házasság, az ember levonja belőle a tanulságot, és másodjára már több tapasztalattal dönt, ilyenkor akinek van esze, nem is hoz össze azonnal egy újabb gyereket a következő kapcsolat elején. De azért ott, ahol 3-4 gyerek születik, mind más-más kapcsolatból, ott egyértelmű, hogy nem arról van szó, hogy az anya ennyi gyereket szeretett volna, hanem arról, hogy ahány f*sz megfodrult az életében, az mind mind csinált neki egy gyereket.
Van ilyen ismerősöm, van két gyerek két apától, most elvált a férjétől, fél évre rá lett egy új pasi, fél év után összeházasodtak, és már jön a következő baba. Előre boritekolom, hogy pár éven belül ebből is válás lesz, ismerem jól a csajt, ez a pasi szinte mindenben a totális ellentéte, pár évig biztos lehet valakihez ennyire idomulni, de hogy örökre nem, az fix, aztán majd jön a következő pasi, következő gyerek, időben belefér neki, még most is csak 30 éves.
Ennyi gyerekre gondolom már annyi a gyerektartás hogy mindenből futja a magánt.
Ne mondja nekem senki hogy maximum 5-6 év munkaviszony után keresel legalább 1 millió nettót havonta:-D
Nem vagy öreg, mért nem vársz 2 évet mielőtt gyereket válaltok, addigra látszik működik vagy nem.
Én is ismerek olyat aki 3 apától 3 gyerek gondolta így fogja meg a pasit, egyszer sem sikerült.
Nekem is 3 gyerekem van 3 apától. Nem vagyok roma.
Egyszerűen így alakult az életem.
Két lányom van (12 és 8 évesek) és egy 9 hónapos kisfiú.
Szóval azt sem lehet mondani, hogy gyorsan leléptem. Most vagyok együtt életem szerelmével, akinek nem volt még gyereke, ezért vele még utoljára bevállaltam egyet. De többet nem. Egyébként az exeimmel és családjával jóban vagyunk, különösen az utolsóval :)
De engem nem érdekel ki mit gondol, tehetnek egy szívességet ;)
"Ennyi gyerekre gondolom már annyi a gyerektartás hogy mindenből futja a magánt."
Hol élsz te...
Bár nem az vagyok akinek ezt címezted,de nekem a pályakezdő fizum volt nettó 600. Tanulni kell,meg jól választani pályát. Sajnálom,hogy ahonnan te jössz,ott ez elképzelhetetlen.
55ös, ezt bebuktad. Nagyon is jó a fizetésem, rengeteget tanultam, viszont nincs is 33 éves koromra 3 gyerekem, mert akkor bizony nem ennyi lenne a fizetésem. Mondjuk nekem egy gyerek fért bele.
Neked mi a szakmád amivel pályakezdőként nettó 600 ezer a fizetésed?
Én IT-ben dolgozom és nekem is 640k volt a pályakezdőm.Nincs olyan,hogy nincs.Olyan van,hogy te nem jutsz hozzá.Én sem 12 órázom és nem is 12 óráztam szinte sose.
Nem feltétlenül hazudik valaki csak mert jól keres.:)
De ettől függetlenül én is kétlem,hogy 3 gyerek mellett a pénzkeresés volt az elsődleges elfoglaltsága a kérdezőnek se.
Gyed,gyerek tartás és családi épp elegendő (ha olyan jól keres mint mondja..),hogy a gyerekek óvodás koráig ne kelljen magán bölcsire költeni.(de persze mire az egyik gyerek ovis lett addigra gondolom lett másik.ha csak 2 éves korig is otthon voltak a gyerekek az 6 év munka nélkül)
Persze ez nem is számít,nem tudom mi okból hozta fel valaki.Ez teljes mértékben az ő dolga,DE akkor se szülnék újabb embernek gyereket,csak mert most jaj de kitalálta,hogy ő akar egy sajátot.
Aztán majd a nyakadon hagyja,hogy neveld,etesd,iskolázd ő meg esetleg bele fizet és néha elviszi egyet mekizni meg állatkertezni..
Ennek mi a f*sz értelme van? Ott van 3 gyerek foglalkozzatok azokkal.De persze ha meg akarod szivatni magad csak nyugodtan.Maradj egyedül 4 gyerekkel.Ha szét mentetek,felépültél és lesz újabb pasid az 5.gyereket is szüld meg,talán 35 éves korodig a következő idiótának is bele fér egy poronty! :D
Nem tudom,hogy miért nem magadat és a gyerekeidet tartod szem előtt,hanem egy új f*szt és az ő akaratát.Te hol vagy abban,hogy ő gyereket akar? 3x már szültél,babáztál,kínlódtál mindennel a gyerekeket illetően és újra és újra bele lépnél ugyan abba a medve csapdába miután már kezd könnyebb lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!