4 gyerek, 4 különböző apától mennyire számít ma extrémnek?
Az nem én voltam hanem egy másik kérdező. 🙄
Én pont letojom miből élsz. Számomra mindegy, mert gáznak tartalak így is úgy is 🤷♀️
Én kérdeztem rá a pénzre, nem a 32-es 😏
Azért kaptam föl a fejem, mert tudom, hogy nekünk kb havi 1-1,2 millió mire elég és amit leírtál, az jóval több. Legalább a duplája. És igazad van, nem vagyunk olyan szinten hogy havi 2 millió körül keressünk. Ezért kértem, hogy taníts, áruld el, hogy mit kell ehhez tenni?
35-ös válaszoló, senkit sem szeretnék “tanítani”. Az utcán sem mész oda ahhoz, aki egy Ferrariból száll ki, hogy miből van neki rá pénze, te is azt akarod csinálni.
Legyél sikeres a szakmádban, és akkor biztosan sokra viszed majd!
36#
Semmivel sem különb..
De nézd, Gregor Bernadett legalább nem potyogtat annyit ahányszor váltják egymást a palik..
Kettőt ismerek,mindkettőnek 5 gyerek van 3 apától.
1. Mind három apuka gazdag.ő szerintem erre megy. Nem dolgozik,apukák szarrá pénzelik a gyerekek miatt ,és tök jól él. Én az ilyet elítélem.
2. Elsőt 18 évesen szülte,becsúszott nem volt szíve elvetetni, 2-3.gyerek házasságban de apuka egy igazi link alak volt. Újra házasodott,és úgy lett a 4-5. Normális,átlagos,dimlplomás,rendes nő. Nem.ítélem el,így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!