Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi havi bevétel szükséges...

Mennyi havi bevétel szükséges 3 gyermek vállalásához?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 19:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kezdetben biztos,hogy sok.Hiszen ha használtan szerzed be a dolgokat akkor is kell a babakocsi,a babaágy,jó ha van szekrény amibe a cuccait pakolod (ahogy nő úgy lesz egyre több..),nekem például kellett egy hordozókendő is utólag..

2 gyereknél már 2 ágy kell,3 gyereknél már 3 ágy.Oké,hogy az egyik esetleg kinövi a kiságyat mire jön a második/harmadik gyerek,de akkor is neki is kell más amiben aludhat.Nem olcsó semmi,még sokszor használtan se (és el is kell tudni szállítani,amiben többnyire nem tudnak segíteni),és a leggagyibbat se akarja senki a gyerekének.Na meg amúgy se lehet sokáig használni az egyszerű max 15kg-ig terhelhető ágyakat.

Főleg több gyerekre a kombi ágyak érik meg,amik újonnan vásárolva 70-100 ezer körül vannak.De cserébe szét szedhető és ifjúsági ágyként is használható,viszonylag hely takarékos.Pelenkázós,valamelyikhez van alsó fiók is.Ha sok gyereket terveznék biztos,hogy ilyet vennék praktikai okokból is.

2022. febr. 16. 14:00
 22/27 Derjaderja ***** válasza:
62%

20. Annak is van egy színvonala szerintem, amit az állami fogszabályzás csinál. Igaz, 20 éve, de az én teljesen eltolt fogazatomra anno az állami rendelő éjjeli fogszabályzór javasolt. Csak maganban derült ki, hogy állcsont-terpeszre és nappalira van szükség, több fogat ki is kellett húzni, évekig jártam (és még így is helytelen a harapásom és a maradék fogakban is lett lyuk ahol nagyon egymáson vannak. Tudom, fogselyem stb, de úgy is).

Gondolom, most is ez van. Alibi xar v rendes kezeles.

2022. febr. 16. 14:06
 23/27 Derjaderja ***** válasza:
62%
Kombi ágyban nekünk nem volt hajlandó aludni a lányom, most ifjúsági ágyként elfogadja, de azért nem egy szuper darab, par év és kap egy normális ágyat, szóval egyáltalan nem erte meg eddig, 3 év 2 honap alatt 3 hónapja hasznaljuk.
2022. febr. 16. 14:08
 24/27 anonim ***** válasza:
79%

#20, nekem 2012-ben volt fogszabályzóm, és kb. összesen 100 Ft volt sztk-ban. Ez ma már szerintem duplája, az aktiválásokért nem kellett fizetni.

Szerintem legalább 200 ezer/fő kell. Szóval 3 gyerek esetén 1 millió Ft-os bevétel. Lejön a lakáshitel, rezsi, marad 750 ezer. Autó fent tartás, étel, orvos, tanfolyam, magántanár, tenisz óra, nyaralás, új ruha, karácsony...

2022. febr. 16. 22:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
TB-s fogszabályozó most 180 ezer, tavaly csináltattunk. Előtte kellett még állkapocstágító, az 60 ezer volt. Igen, az aktiválásokért nem kell fizetni.
2022. febr. 17. 07:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb 900 e-1 milliót hozunk össze, albérletben lakunk, 3 gyerek van (12 és 8 évesek illetve egy 8 hónapos).

Normális színvonalon megélünk. Nem azt mondom, hogy luxus, de mindenre van, amire kell, egy középszínvonal.

2022. febr. 17. 22:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5m illio forint a 3 gyerek, ha használtan veszel is dolgokat amik szintén már nem oclsok. Gagyibbat és hamar lecserélheted dolgot gyerekednek, nem akarsz vásárolni. igény függő.
2022. febr. 18. 11:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!