Mennyi havi bevétel szükséges 3 gyermek vállalásához?
Attól függ van e saját lakás vagy van e hitel, mik az igények.
Mi szeretünk jól enni, jól öltözni, utazni, szórakozni, félre is tenni, így havi 850e bevétel 1 gyerekkel épp hogy elég. 3 gyerekkel 1.5 millió havit mondanék.
Igényektől és körülményektől függ.
- Van tehermentes ingatlan, autó?
- Terveztek e minden évben külföldi családi nyaralásokat?
- Csak ellátni akarod a gyerekeket vagy akár a tandíjra, életkezdésre is félre akarsz nekik tenni?
- Kell e majd különóra, fejlesztés, spec. étrend, stb? 3 gyereknél ez még hatványozódik.
2 milliós összbevételünk van. Saját de némi hitellel terhelt ház, autó nincs. Egy gyereket vállalunk, mivel tudjuk, hogy így 100%-ban meg tudunk neki adni mindent, és még egy kis tőkét is összegyűjthetünk neki amivel majd elindíthatjuk az életben. Persze, ilyen fizetéssel, mondhatnátok lehetne még 2-t vállalni, és igen, lehetne, de az már bizonyos kompromisszummal járna.
Én is a 1,5-2 milliót mondanám.
Mi 3an élünk kb 1 millióból.
Huh, nálunk 4 gyerek, ketten keresünk, nincs hitel.
Így havonta 700-800.000 kell csak arra, hogy élünk, eszünk, iszunk, tankolunk,szórakozunk,tanulunk.
A férjem 600.000-at kéred
Én csak 350.000-et, plusz családi, plusz gyet
Hűha nem tudom miért van mindenki alul pontozva.
Mindenki leírja a saját véleményét,nem tudom mi ebben a rossz. Erre pontosan senki nem tudja a választ.
Van aki megvan a legkisebb fizetéssel is 3 gyermekkel, van akinek nem elég a világ összes pénze sem. Ez relatív. Szerintem 700.000 Ft minimum kell ahhoz, hogy jól megéljenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!