Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy felnőtt és két gyerek meg...

Egy felnőtt és két gyerek meg tud élni 182 000 forintból? (60 000 forint az albérlet)

Figyelt kérdés

Apám felvett egy csomó hitelt (8 millió forintot). Én is és a tesvérem is már vagyunk olyan korban, hogy válás esetén megkérdezzenek minket, hogy kivel maradnánk. Mi apánkat választanánk. A gyerektartással, adókedvezménnyel, családi pótlékkal együtt 250 000 forintból kellene megélnünk és állnunk mindent. Anyám mindig azzal jön, hogy azért nem hagy ott minket, mert éhen döglenénk. Pedig csak nincs neki senkije, mert mindenkit eltaszított magától.

60 000 az albérlet, 8 000 a közösköltség.

2022. febr. 9. 16:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok.Még a mosószerről,tusfürdőről,dezodorrol nem is beszéltem.Szóval tényleg kizárt.
2022. febr. 10. 07:05
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem, a gyerektartás benne van, hozzászámoltam. Így lenne 250 000.

Anyám nem olyan, hogy besegítene. Nem véletlenül akarunk elköltözni tőle.

2022. febr. 10. 08:31
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan áruld már el, hogy van ebben benne a gyerektartas. Annak összeget mindig az adott helyzethez merten állapítja meg a bíró, így 10 és 50e között kb bármi lehet
2022. febr. 10. 10:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én az albérlet miatt aggódnék a legjobban. 6 évvel ezelőtt tudtam kivenni egy 20m2-es garzont 60.000-ért, (+rezsi nyáron kb 20 télen meg 30 ezer) majd 4 év után amikor eladták, ugyan ezek a garzonok már 100-110-ért mentek, de akkor már egy kicsit nagyobb kőkemény másfél szobásat vettem ki 140-ért (+ 7500 közös költség+ rezsi )

Szóval itt az is hatalmas kérdés, hogy ha menni kell akkor tudtok e ugyan ennyiért kivenni bármit is, vagy hogy ha emel a tulaj egy 10-est akkor lesz e honnét még elvenni.

Amúgy élnek ennél kevesebből is többen egy háztartásban, bár inkább túlélésnek nevezném nem megélésnek. Az biztos, hogy igények nem nagyon lehetnek ennyiből.

Nekünk 2 fő+kutyára a heti bevásárlás 25-30ezer, ha rájönnek a tisztító meg tisztálkodási szerek akkor simán otthagyunk egy 40-est. Ez többnyire csak hús, tojás, felvágott, sajt, némi édesség, zöldségek és gyümölcsök, száraz áru meg kutyakaja… Tény, hogy megvesszük a gránát almát, a nutellát meg az 1000Ft-os gyümölcslevet is időnként, de tonhallal meg tatár beefsteakkel már pl rég találkoztam itthon.

2022. febr. 10. 11:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Akármilyen is anyátok, az anyagiakban igaza van. Ennyiből 3 ember nem tud normálisan megélni.
2022. febr. 10. 15:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Mire lett felveve a kölcsön? Személyi kölcsön vagy ingatlan?
2022. febr. 11. 20:58
 27/27 anonim ***** válasza:
Ebből egyedül is alig tudtam :(
2022. febr. 12. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!