Egy felnőtt és két gyerek meg tud élni 182 000 forintból? (60 000 forint az albérlet)
Figyelt kérdés
Apám felvett egy csomó hitelt (8 millió forintot). Én is és a tesvérem is már vagyunk olyan korban, hogy válás esetén megkérdezzenek minket, hogy kivel maradnánk. Mi apánkat választanánk. A gyerektartással, adókedvezménnyel, családi pótlékkal együtt 250 000 forintból kellene megélnünk és állnunk mindent. Anyám mindig azzal jön, hogy azért nem hagy ott minket, mert éhen döglenénk. Pedig csak nincs neki senkije, mert mindenkit eltaszított magától.
60 000 az albérlet, 8 000 a közösköltség.
2022. febr. 9. 16:49
1/27 anonim válasza:
Hát 68000 Ft -ot kifezettek, albit közösköltséget ebben a rezsi is benne van? 100 ezer simán elmegy kajára egy hónapban plusz ha neketek kell a sulira valamit venni befizetni valamit, plusz ha betegek vagytok a gyógyszer. Szerintem akkor tudtok ennyi pénzből kijönni ha a 60 ezerbe a rezsi is benne van és tényleg semmi feleslegesre nem költöttök.
2/27 anonim válasza:
Hat ha ennyi van, akkor ennyi van. Nem tudom elkepzelni, hogy mi harman hogyan elnenk meg ennyibol ugy, hogy hitel es alberlet is van, ha jol ertem. Az biztos, hogy semmi extrara nem fog jutni, de ha elmultatok mar 15 evesek, akkor diakmunkazhattok, amikor idotok engedi.
3/27 anonim válasza:
1 es vagyok bocsi a hitelet ki is hagytam ha még a hitelt is fizetni kell hát nem tudom hogy lehet kigazdálkodni ennyi pénzből
5/27 A kérdező kommentje:
Úgy 250 000 forint, hogy a hitel ebbe már nincs benne, levontam.
2022. febr. 9. 17:10
6/27 anonim válasza:
Meg tud èlni, de jó kajákat ritkán fogtok enni.
8/27 anonim válasza:
A bíróság meghallgat titeket,de éhen halni nem fog apátokhoz engedni az teljesen biztos.
9/27 anonim válasza:
Szàmold hozzà, hogy anyàdnak kène gyerektartast fizetnie. Szerintem szűkösen, de kijönnètek. Nincs isannàl rosszabb, mint mèrgező lègkörben èlni, ennèl spòrolòsan, de jò hangulatban jobb lenni.
10/27 anonim válasza:
Ha nem kell kocsit fenntartani, nincsenek extra kiadások pl bulizás, használtruhát vagy olcsó fast fashion ruhákat vesztek, akkor szűkösen, de igen. A kaján lehet a legtöbbet spórolni. Régebben, mikor sokszor rosszul álltam anyagilag ezeket főztem: krumplistészta, tojásos nokedli salival, sült csirkecomb pirított tarhonyával és ecetes vagy tejfölös ubisalival, pásztortarhonya, lecsó, öreg lebbencs (mondjuk most is gyakran és szívesen eszem ezeket), a sült máj is olcsó, meg érdemes körülnézni, hogy van-e lehetőség befizetni menzára, ha esetlen nem nagyon értek rá főzni. Nálunk 500 Ft/fő és elég kiadós adagot adnak, 2 evésre is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!