Kifizetitek a pénztárnál amit vásárlás közben megeszik a gyereketek?
Igazából a kérdésem arra irányult, hogy kifizetitek-e amit megeszik a gyerek a boltban. Az hogy a boltban eszik, szerintem nem gond, hiszen egy hosszabb vásárlás alatt természetes hogy éhes lesz, vagy megkíván valamit, hiszen csupa finomság veszi körül. Természetesen egy 1-2 éves gyereknek nincs akkora önuralma hogy ezt elviselje.
A hangsúlyt inkább a kifizetésre tenném!
Látom sok a minta anyuka itt:)
Nekünk mindig valami péksütit eszik,mert ált.mindig vacsi időben jutunk el a tescoba-a férjem sokáig dolgozik és két kicsivel nem egyszerű...nincs is kire bízni.
De mindig kifizetünk mindent,mert ált többet veszek belőle.
Nem vagyok híve annak, hogy előre megegye amíg ki nincs fizetve valami.Elmagyarázom neki mindig, hogy amíg nincs kifizetve, nem az övé, hanem a bolté.Egyetlen egyszer fordult elő 4 év alatt, hogy úgy alakult, h az egész nap rohanás stb, gyors bevásárlás tescoban és (már a pénztárnál) nagyon sírt, hogy éhes (meg hulla fáradt volt szegénykém, észérvek nem hatottak), tehát a kezébe nyomtam egy sajtos stanglit.Mire odaértünk a pénztárhoz elfogyott.Az volt az első, hogy szóltam, h egy stanglival több volt, a gyerek megette.
Viszont velem már fordult elő, h üdítőért ugrottam be.Na kb december közepe volt, tehát karácsonyi uccsópillanatos nagykosaras vásárlók hada:D Rajtam nagykabát, tescoban ezer fok, ott ájultam volna el mire kifizetem, tehát sorbanállás közben felbontottam az üdítőt és beleittam.Mire sorra kerültem már csak egy bontatlan és egy kiürült flakont húzattam le:)
De hogy ne tűnjek ilyen becsületesnek elmesélek még egy sztorit.Igaz annyira nem vág ide.
Házibulis bevásárlás, első körben egy üveg konyakot tettem a kosárba, majd rá vagy 8 üveg sört és társait.Az abc-ben lehúztak mindent, a söröket nem pakolta ki a pénztáros nő csak kérdezte mennyi.Mondom 8.Barátnőm sunyi vigyorát nem tudtam mire vélni, bár igen olcsónak találtam a végösszeget.Mikor félúton voltunk hazafelé akkor szólt, hogy a konyakot, ami a sörök alatt volt nem fizettük ki.Szóval ő már ott is tudta, nekem meg totál kiment a fejemből.
Na szégyen ide, szégyen oda, azzal nem mentem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!