Kifizetitek a pénztárnál amit vásárlás közben megeszik a gyereketek?
miért?pedig jó a Tesco:)
Szerintem nem gáz, ha eszik valamit a baba bevásárlás közben.Mondjuk én még kismama vagyok, de volt hogy nem bírtam ki, vettem egy gyümilevet és le is húztam egy szuszra, úgy rám jött az ihatnék:)
DE mindig kifizetem!!!!ez nem kérdés!!!!
Annyira nem lehet senki pitiáner, hogy 10-20, esetleg 100 ft-os tételt ne fizessen ki, ha megette.
Az szerintem beteges, aki ilyet tesz.
Az én kisfiam sem evett, ivott még meg semmit a boltban. Ő megérti, hogy nem lehet, még soha nem hisztizett emiatt. Szerintem ez csak nevelés kérdése.
Sőt, még az utcán sem szokta megkapni (igaz, nem is kéri), csak ha hazaértünk.
De a kérdésedre válaszolva, én biztosan kifizetném.
Igen, ki szoktam fizetni. Nem egy néhány forintos dolog fog a csődbe vinni, viszont azt nagy égésnek tartanám, ha a biztonsági őr szólna ránk... Így nekem úgy nyugodt a lelkem, hogy kifizetem, szólok, ha valamit megevett/ivott
Én sem szándékoztam arra nevelni a gyerekem, hogy a boltban együnk! DE! Mégis előfordul nagybevásárlás közben, hogy már éhes, unatkozik, ezért szoktam neki adni, hol egy kiflit, hol egy sajtot. Volt hogy egy doboz kakaót ivott meg 2 perc alatt, mert annyira megkívánta, hogy már a kasszáig sem bírta ki, pedig ez kisbolt volt. Szerintem ha egy kisgyerek eszik valamit, azzal nincs semmi baj, én is a boltban meg szoktam kívánni egy csomó mindent, akkor a gyerek miért ne? Persze én nem állok neki az áruházban enni, inni, de szerintem egy kisgyereknek ezt elég nehéz megmagyarázni.
És ettől egyáltalán nem érzem magam cigánynak, sőt egyenesen sértő, hogy ilyen kategóriába sorol egy fentebbi válaszoló!!
Szerdán az négyes kinder tejszeletből evett egyet és igen kifizettük!
Ja és nem vagyunk cigányok!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!