Milyen arányban oszlik meg a férfi és nő között a gyereknevelés? Most azt hagyjuk, hogy 50-50%, engem a valóság érdekel.
17-re:
Aki szereti a gyerekét, abban igen.
Hát nem tudom.
Én egy irodában voltam vezető 8 órában. Stressz, folyamatos nyomás. Alapból 2 ember helyett dolgoztam kb, emellett ügyelni még 10 másik emberre.
Na nekem az volt nehéz.
Most itthon vagyok a dackorszakos 3 évesemmel és a hasfájós kicsivel akivel épp most a fogzás indult be, közben főzők, takarítok, mégis azt mondom, az irodában, ahol egész nap ültem és ahogy letelt a 8órám, felálltam, ezerszer jobban elfáradtam.
Ha lenne 3.gyerek, az tuti csak emiatt lenne, hogy "pihenjek". De nem lesz. Délre megvagyok a főzéssel, takarítassal, onnan buli a nap további része.
Szerintem ez is ember függő 🤷♀️
A lepontozott 13...
1.hazassag 85-15% a javamra konstans
2.hazassag jelenleg a ferjem van apasagin 85-15% az o javara (dolgozok, 12orat vagyok tavol toluk)
1honap mulva o is visszamegy, en lemegyek 6oraba, sejtesem szerint 80-20% lesz a javamra, hetvegen viszont MINDIG 50-50.
50-50 viccen kívül. Sőt, ma éppenséggel 90-10 az ő javára.
Beteg vagyok, ágyban fekszek. Épp lement a lázam, de nincs erőm (aludnék, de itt van a kisebb).
Reggel elvitte a nagyot, most érte megy, csúsztatva elviszi logopédiára. Köztes időben a kicsit foglalta le, aki szintén beteg, nincs bölcsiben ezért. És emellett dolgozott. Senior mérnök nagy felelősséggel home officból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!