Milyen arányban oszlik meg a férfi és nő között a gyereknevelés? Most azt hagyjuk, hogy 50-50%, engem a valóság érdekel.
90-10 a nő javára az első ~3 évben mindenkepp. Végül is ő van otthon gyesen/gyeden, neki van rá ideje.
Ha a gyerek intézménybe jár, akkor akár 50-50 is lehet.
2 èves gyerekünk, itthon vagyok vele. 80% èn, 20% a fèrjem.
Csalàdonkènt, èlethelyzetenkènt ès a gyerekek koràbòl adòdòan is nagyon vàltozò.
Most azèrt vagyok itthon, hogy vele foglalkozzak, plusz engem is igènyel a lànyunk.
Az 50-50% sose 50-50%, maximum 80-20%, mert apuka dolgozik, anyuka meg "otthon mereszti a sejhaját", 3 év múlva meg amikor visszamegy dolgozni, a férfi már beleszokik abba, hogy otthon csak ennie kell, innia és kiverni a lompost.
Alig látni apukákat rendelőben, szülői értekezleteken, edzéseken, iskolák előtt, patikában, játszótéren.
Ha visszamész dolgozni, ugyanannyi lesz, mert ha a férjed csak 30%-ot tesz bele az első években, akkor többet nem fog soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!