Nem gáz, hogy valakinek a gyereke szinte alig múlt egy éves, és már rögtön szül egy másikat?
Milyen erdekes kinek mi jut eszebe errol! Ha en meghallom hogy kis korkulonbseggel vallal valaki gyereket elfog a sarga irigyseg mert ezek szerint elvezi es szereti a helyzetet en meg masfel ev utan is a sebeim nyalogatom es gyaszolom az eletemet egy gyerek mellett (mind amellett hogy imadom a gyerekem)
En elkottetnem magam, O pedig valoszinuleg elete legszebb idoszakat eli meg es erre szuletett. Szerintem ha valaki kis korkulonbseggel vallal gyereket, az tisztaban van vele mit csinal ergo kepes ra es megfogja tudni csinalni. Mast nem tudok elkepzelni, csak azt hogy anyanak szuletett es lazan veszi az akadalyokat.
Nem gáz, van aki bírja a kis korkülönbséget. Miért ne vállalhatna rövid időn belül még egyet? (Itt most ne a csok-os vagy segélyes rétegről beszéljünk)
Aki tudja, csinálja, mit bánom én. Az én gyerekeim között 3 perc van, imádom őket de sokszor agyfszt kapok. Magamtól nem vállaltam volna, csak egyet. Vagy nagyobb korkülönbséggel. De ez én vagyok. Mert nekem k.va nehéz ikrekkel. Más meg tyúkanyó típus báránytürelemmel.
"Szerintem ha valaki kis korkulonbseggel vallal gyereket, az tisztaban van vele mit csinal ergo kepes ra es megfogja tudni csinalni."
Pont hogy nem, hisz aki ~1 év korkülönbséggel vállal, az a gyereke 3 hónapos korában már terhes, azaz konkrétan lópikula tapasztalata van az egész anyaságról, gyereknevelésről. Semmi tudatosság nincs ebben, csak merészség.
36,
Nekem is ez ugrik be a kicsi korkülönbségről,
hogy azt se tudja, mire vállalkozik.
Még az első gyerekével is alig élt meg valamit. Fogalma sincs, hogy a későbbi nehézségeket hogy bírja majd nemhogy 2 gyerekkel, de még eggyel se.
Tiszta lutri.
Ami vagy jól sül el,
de nagyobb eséllyel rosszul és borzasztó nehéz lesz, amit persze majd "megönigazol".
38, ne fárassz már! Nulla tapasztalat, az nulla tapasztalat.
Nem azt mondom, hogy várjon valaki 18 évet mielőtt másodikat vállal, de a nulla, akkor is nulla.
Átadom anyunak, hogy néhány anonim hülye szerint tenyészkanca...
Én kettő és fél voltam, amikor a húgom született, akkor azt mondta, ez így nem jó, bár szült volna előbb. Az öcsém ezért a húgom után 14 hónappal jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!