Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szokott találkozgatni az ex csajával meg irogatnak is egymásnak, ami engem kicsit zavar! (pasija van már meg gyereke is! ) Persze amikor meg akarom nézni, hogy mit ír neki rögtön kilép az oldalról! Miért teszi ezt, ha csak barátilag írnak?
Mindig akkor találkozik vele amikor én nem vagyok nála meg sétálnak! Mondtam neki ,hogy én miért nem mehetek velük ,ha csak sétálnak ?! Ilyenkor azt mondja majd legközelebb jössz te is ! De mondanom sem kell ,hogy azóta sem volt ilyen!!!!!
Az exének írtam egy pár sms-t ,hogy még is mit akar a pasimtól ,hogy állandóan őt keresi minden hülyeség miatt csak ,hogy találkozhasson vele! Azt írta csak barátok és néha össze futnak és nyugodjak meg nincs köztük semmi!!! Na persze de mondanom sem kell,hogy a csaj pasija sem tud az egészről ,hogy találkozgatnak egymással! Én is úgy tudtam meg,hogy a pasim mobilját megnéztem és volt az exétől egy pár sms!!!! Ti mit lépnétek??????????
Pffff....nah annyi kene,h az en pasim talalkozzon az "exeivel",abban a pillanatban ott hagynam.
Sztem ez nem rendes dolog h talalkozik az exevel,az egyik baratnom is igy csinlaja,de o le is fekszik az exevel,es a pasija meg semmit sem tud!
Sztem beszeld meg vele h ha ezt folytatja akkor elhagyod!
17\L
Nincs köztük semmi!!!
Még egy lepedő se XD
TE meg találkozz a csaj pasijával :D
Legalábbis dumálj vele a témáról, azthiszem lelesz állítva az ex csaj egy kis hajrángatással hihi
Egyrészt nem nézzük meg a párunk mobilját, üzeneteit. Ezt magánszférának hívják, és nem illik beleturkálni.
Másrészt ne féltékenykedj. Mindenkinek van magánélete, vannak olyan dolgai, amiket nem oszt meg a párjával. Nem kell mindent együtt csinálni!
Ha nem bízol a pasidban, akkor mit keresel mellette?
Ha meg bízol benne, akkor mi ez az egész?
Azért mert veled van, még nem kell elfelejtenie azokat az embereket akikkel előtted volt kapcsolata.
Heló!
Szerintem van gond a fasziddal, rendben van, hogy jó kapcsolata van az ex csajjal, nekem is az van, de, hogy előtted titkolózik és vele jár el sétálni és megbeszélni a gondjait, vagy bármit az gáz.
Talán még nem szakított vele érzelmileg és ha ez így van meg kell beszéljétek, mert lehet téged csak hiánypótlásnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!