Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim szokott találkozgatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim szokott találkozgatni az ex csajával meg irogatnak is egymásnak, ami engem kicsit zavar! (pasija van már meg gyereke is! ) Persze amikor meg akarom nézni, hogy mit ír neki rögtön kilép az oldalról! Miért teszi ezt, ha csak barátilag írnak?

Figyelt kérdés

Mindig akkor találkozik vele amikor én nem vagyok nála meg sétálnak! Mondtam neki ,hogy én miért nem mehetek velük ,ha csak sétálnak ?! Ilyenkor azt mondja majd legközelebb jössz te is ! De mondanom sem kell ,hogy azóta sem volt ilyen!!!!!

Az exének írtam egy pár sms-t ,hogy még is mit akar a pasimtól ,hogy állandóan őt keresi minden hülyeség miatt csak ,hogy találkozhasson vele! Azt írta csak barátok és néha össze futnak és nyugodjak meg nincs köztük semmi!!! Na persze de mondanom sem kell,hogy a csaj pasija sem tud az egészről ,hogy találkozgatnak egymással! Én is úgy tudtam meg,hogy a pasim mobilját megnéztem és volt az exétől egy pár sms!!!! Ti mit lépnétek??????????

2010. ápr. 23. 08:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
szerintem azért csinálják, mert a vonzalom még megvan kettejük között, és ha még nincs is, de úgy érzik később megint lehet köztük valami..
2010. ápr. 23. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
44%

Pffff....nah annyi kene,h az en pasim talalkozzon az "exeivel",abban a pillanatban ott hagynam.

Sztem ez nem rendes dolog h talalkozik az exevel,az egyik baratnom is igy csinlaja,de o le is fekszik az exevel,es a pasija meg semmit sem tud!

Sztem beszeld meg vele h ha ezt folytatja akkor elhagyod!

17\L

2010. ápr. 23. 08:49
 3/15 ThodEE GoD ***** válasza:
48%

Nincs köztük semmi!!!

Még egy lepedő se XD

TE meg találkozz a csaj pasijával :D

Legalábbis dumálj vele a témáról, azthiszem lelesz állítva az ex csaj egy kis hajrángatással hihi

2010. ápr. 23. 08:50
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Egy telefon az excsaj pasijának? :) Vagy esetleg te is kezdj el találkozgatni az exeiddel, és hagyd, hogy hadd főjön a pasid a saját levében..
2010. ápr. 23. 08:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a pasiját nemigazán ismerem csak látásból!! Kb.háromszor ,ha láttam! Gondoltam már rá,hogy beszélek vele de nemkönnyű ,mert sokat melózik azt tudom!
2010. ápr. 23. 08:55
 6/15 ThodEE GoD ***** válasza:
33%
Érdemes lenne vissza adni a pasidnak az érzést, de tuti H hisztis lesz.
2010. ápr. 23. 09:00
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt nem nézzük meg a párunk mobilját, üzeneteit. Ezt magánszférának hívják, és nem illik beleturkálni.

Másrészt ne féltékenykedj. Mindenkinek van magánélete, vannak olyan dolgai, amiket nem oszt meg a párjával. Nem kell mindent együtt csinálni!

Ha nem bízol a pasidban, akkor mit keresel mellette?

Ha meg bízol benne, akkor mi ez az egész?

Azért mert veled van, még nem kell elfelejtenie azokat az embereket akikkel előtted volt kapcsolata.

2010. ápr. 23. 09:01
 8/15 anonim válasza:

Heló!

Szerintem van gond a fasziddal, rendben van, hogy jó kapcsolata van az ex csajjal, nekem is az van, de, hogy előtted titkolózik és vele jár el sétálni és megbeszélni a gondjait, vagy bármit az gáz.

Talán még nem szakított vele érzelmileg és ha ez így van meg kell beszéljétek, mert lehet téged csak hiánypótlásnak tart.

2010. ápr. 23. 09:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia, a barátod is hibás, amiért titkolódzik előtted, szerintem normális, hogy előhozza belőled a féltékenységet. Viszont ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, én szinte az összes volt barátommal a mai napig jóban vagyok. Kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt és az égvilágon már semmi vonzódás nincs közöttünk, emberileg szeretjük egymást. Viszont azt mindig tiszteletben tartom, ha van barátnőjük és baráti összejöveteleken, vagy ha véletlenül összefutunk igyekszem is egyértelművé tenni a lányok számára, hogy én nem jelentek konkurenciát.
2010. ápr. 23. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt még lefelejtettem, hogy amiket előttem írtak, hogy add ezt vissza, meg te is találkozgass exekkel... szerintem szánalmas és gyerekes. Mindent meg lehet beszélni, de az ilyen fajta bosszúállás nem méltó ahhoz, akit szeretsz.
2010. ápr. 23. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!