Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szokott találkozgatni az ex csajával meg irogatnak is egymásnak, ami engem kicsit zavar! (pasija van már meg gyereke is! ) Persze amikor meg akarom nézni, hogy mit ír neki rögtön kilép az oldalról! Miért teszi ezt, ha csak barátilag írnak?
Mindig akkor találkozik vele amikor én nem vagyok nála meg sétálnak! Mondtam neki ,hogy én miért nem mehetek velük ,ha csak sétálnak ?! Ilyenkor azt mondja majd legközelebb jössz te is ! De mondanom sem kell ,hogy azóta sem volt ilyen!!!!!
Az exének írtam egy pár sms-t ,hogy még is mit akar a pasimtól ,hogy állandóan őt keresi minden hülyeség miatt csak ,hogy találkozhasson vele! Azt írta csak barátok és néha össze futnak és nyugodjak meg nincs köztük semmi!!! Na persze de mondanom sem kell,hogy a csaj pasija sem tud az egészről ,hogy találkozgatnak egymással! Én is úgy tudtam meg,hogy a pasim mobilját megnéztem és volt az exétől egy pár sms!!!! Ti mit lépnétek??????????
Lehet, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, de tényleg!
próbáld ki, hogy találkozol a csaj faszijával és beszélgessél el vele erről, ami bánt téged!!!!!!!!!!!!!!!!
elvégre nem vesztesz semmit sem!
Szerintem az , hogy titkolózik előtted ennyire ez nagyon nem jó jel!! ha ezt nyíltabban csinálná, akkor kevésbé kéne aggódnod, jobban rálátnál a "kapcsolatukra"...
Sajnos sok olyan eset van, amikor az exek lefekszenek egymással, hiába van a csajnak családja , gyereke...elhagyni persze nem hagyja el őket, de azért élvezi a pillanatokat a volt faszival, akinek mellesleg barátnője van. A kis ribanc is jobban tenné, ha a férjével beszélné meg a dolgait és nem a Te barátoddal, hiszen ők már elvileg lezárták a közös dolgaikat a szakításkor. Semmi keresnivalójuk nincs már egymás mellett!! Volt egy hasonló esetem nekem is, volt barátnő visszajött amcsiból egy év után(amikor kiment akkor szakítottak az akkori pasimmal)mialatt mi ugyebár összejöttünk, rettegtem, kiderült , hogy okkal a csaj visszatérésétől, miután hazajött találkozgattak....
persze azt máig sem tudom,nem is érdekel, hogy volt e köztük ilyen olyan próbálkozás.
A lényeg, hogy megaláz téged azzal, hogy találkozgat az exével!!
Miután rájöttem, hogy rosszul viselem az ilyen dolgokat, vége lett a kapcsolatomnak, de megérte, mert már több éve együtt vagyok a jelenlegi párommal és neki nincsenek sem lánybarátai, és nemis tartja az exeivel a kapcsolatot!
Szóval ha ezt rosszul viseled, ami egyáltalán nem meglepő, és a párod sem változtat rajta, akkor inkább nézz olyan férfi után, akinek Te fontosabb vagy annnál, mintsemhogy ilyen dolgokkal bántson.
Majd később jössz rá, hogy van nála rendesebb ember is a világon, de ehhez az kell, hogy a sarkadra álljál és kitarts a véleményed és adott esetben az elhatározásod mellett.
Sok sikert kívánok és ne hagyd magad megalázni
26 L
Azt már kérdezted tőle, hogy milyen lenne neki, ha te találkoznál a volt pasiddal???????????
Adj ultimátumot neki, vagy te vagy az exe...na de először készítsd fel magad lelkiekben.
Az ne vígasztaljon, hogy a nőnek családja van, mert ha van ha nincs még tudja "használni" a pasidat..
De az már elég, hogy lelkiekben használja gondolom elsiránkozza a gondjait neki..pfff szánalmas, ahelyett, hogy más barátaihoz fordulnia, nem pedig az exhez..
de lehet nincs is más barátja....
Mélyen elítélem ezeket a nőket.
Ezeket az órákat amiket szánalom kisasszonnyal tölt, veled is tölthetné!!!!!!!!!!
24/l
Az egyik tizenkilenc a másik meg egy híján húsz.
Mégis mit lehet erre mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!