Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy valakinek a...

Nem gáz, hogy valakinek a gyereke szinte alig múlt egy éves, és már rögtön szül egy másikat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 20:19
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem gáz. Ha valaki kis (de igazán kicsi) korkülönbséget szeretne, "le akarja tudni" a nehéz részeket egyben, akkor miért ne? Én is szívesen bevállaltam volna így a tesót, de nálunk eleve nem is lett volna rá lehetőség, csak a lányom 10 hónapos korában kezdtem el megint menstruálni, aztán a ciklusom azóta is tiszta káosz. Szerintem ha valakinek így jó, akkor nincs joga senkinek pálcát törni felette. Nekem sem a terhesség, sem a szülés nem volt különösebben megterhelő, sőt, igazából mindkettőt nagyon szerettem és jó élmény volt, a lányom első 3-4 hónapja meg szintén álomszerű volt és még most is könnyű vele (1,5 éves), nem látom okát, hogy ha valakinek hasonlóan pozitívak a tapasztalatai az első időszakról, akkor ha megteheti és szeretné, miért ne vállalja hamar a következő gyereket. Azt meg főleg nem értem, ez miért lenne gáz.

Az nem gáz, amikor valakinek van már egy iskolás vagy majdnem felnőtt kamasz gyereke, és akkor születik a tesó? Ilyen is van bőven (nekem amúgy ez sem furcsa). Csak a kis korkülönbség a ciki?

2021. dec. 25. 20:33
 12/48 anonim ***** válasza:
90%
nem, miért lenne az? Akartak egy gyereket, csináltak egyet. Meddig várjanak?
2021. dec. 25. 20:37
 13/48 anonim ***** válasza:
95%
Sokkal gázabb dolog mások magánügyeiben turkálni, aztán kiírni ide és várni a veled egyetértőkre, hogy közösen utálkozzatok.
2021. dec. 25. 20:38
 14/48 anonim ***** válasza:
92%
Nem teljesen értem, miért kéne ennek gáznak lennie. Mindenki akkor vállal gyereket, amikor akar. Ha ő ilyen rövid időn belül akarta a kettőt, legyen vele boldog, adja meg nekik, amit csak tud, és legyenek boldogok.
2021. dec. 25. 20:44
 15/48 anonim ***** válasza:
96%
Hülye kérdés. A leggázabb akkor az ikerszülés, amikor valaki szül egy gyereket és pár perc múlva meg egy következőt...
2021. dec. 25. 20:44
 16/48 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz. Csak azon gondolkodok, hogy a szervezetnek nincs szüksége egy kis regenerálódásra??? Ha egy év van a gyerekek közt, akkor kb 3 hónap után már terhes?
2021. dec. 25. 20:50
 17/48 anonim ***** válasza:
91%
Engem pont hidegen hagy mit csinál, amíg bírja a teste és a pénztárcája. Még jobb is, hogy nem jön vissza dolgozni egy évre, hogy aztán újra menjen 3 évre haza.
2021. dec. 25. 20:51
 18/48 anonim ***** válasza:
96%
Egyaltalán nem gáz. Egy csomó oka lehet, hogy valaki nem akar nagy korkülönbséget a két gyerek között. Nálunk pl 20 hónap lesz. Már annyira nem vagyunk fiatalok, és ha röbb évet várunk akkor közel 40 évesek lennénk akkor meg már nem annyira "buli" újrakezdeni a babázást. A másik, hogy én vállalkozó vagyok. Ha várunk az első gyerek után és visszamegyek dolgozni, újra felépítem a vállalkozást aztán úgy döntünk, hogy jöhet a következő aztán megint eltűnök 1-2 évre annak nem sok értelme van. Inkább letudjuk a kettőt viszonylag kis különbséggel aztán mehetek vissza rendesen dolgozni.
2021. dec. 25. 20:55
 19/48 A kérdező kommentje:
Aki ikreket szül, azokról nem gondolok semmit, mert az esetben szinte egyszerre születik meg a 2 gyerek.
2021. dec. 25. 21:00
 20/48 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne gáz? Nem akarnak nagy korkülönbséget. Azt sem értem aki szerint akik szerint csak csok miatt szülnek több gyereket
2021. dec. 25. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!