Nem gáz, hogy valakinek a gyereke szinte alig múlt egy éves, és már rögtön szül egy másikat?
Szerintem nem gáz. Ha valaki kis (de igazán kicsi) korkülönbséget szeretne, "le akarja tudni" a nehéz részeket egyben, akkor miért ne? Én is szívesen bevállaltam volna így a tesót, de nálunk eleve nem is lett volna rá lehetőség, csak a lányom 10 hónapos korában kezdtem el megint menstruálni, aztán a ciklusom azóta is tiszta káosz. Szerintem ha valakinek így jó, akkor nincs joga senkinek pálcát törni felette. Nekem sem a terhesség, sem a szülés nem volt különösebben megterhelő, sőt, igazából mindkettőt nagyon szerettem és jó élmény volt, a lányom első 3-4 hónapja meg szintén álomszerű volt és még most is könnyű vele (1,5 éves), nem látom okát, hogy ha valakinek hasonlóan pozitívak a tapasztalatai az első időszakról, akkor ha megteheti és szeretné, miért ne vállalja hamar a következő gyereket. Azt meg főleg nem értem, ez miért lenne gáz.
Az nem gáz, amikor valakinek van már egy iskolás vagy majdnem felnőtt kamasz gyereke, és akkor születik a tesó? Ilyen is van bőven (nekem amúgy ez sem furcsa). Csak a kis korkülönbség a ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!