Nem gáz, hogy valakinek a gyereke szinte alig múlt egy éves, és már rögtön szül egy másikat?
Nekem az kut eszembe, hogy nem tervez sok időt kihagyni a munka világában sem.. nem tervez évek után visszaállni a babás korszakba..
Nekem ezek az érveim, és a korom.
Csokot nem vettük fel, 3 gyereket terveztünk.
Semmi gondom a terhességgel, szüléssel
( nekem nem volt tragédia, nem ért atrocitás sem, kibirhatatlannak sem éltem meg..fájdalomcsillapító eszembe sem jutott)
1,5 év van a gyerekek közt. Épp témàban vagyunk a 3.-kal, 2 éves a kicsi..itt kicsit megcsúsztunk, de más prioritásaink is voltak.
Munkahelyváltás, vállalkozás..
Én se értem. Többsége gondolom babaváró meg csok baba. Nekem is most 3!!!! olyan terhes ismim van ahol kb 1 éves a gyerek és már most karácsonykor pocakos képet posztolt..
a legdurváb ilyen ismerősömáknél 13 hónapos a nagy, 3 hónapos a kicsi...tehát ki se várták a 6 hetet..betegek agyilag
"Biztos nem császár volt nekik..csak annál lehet így."
És aki császár után terhes lesz? Benne marad a baba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!