Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy valakinek a...

Nem gáz, hogy valakinek a gyereke szinte alig múlt egy éves, és már rögtön szül egy másikat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 20:19
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az kut eszembe, hogy nem tervez sok időt kihagyni a munka világában sem.. nem tervez évek után visszaállni a babás korszakba..

Nekem ezek az érveim, és a korom.

Csokot nem vettük fel, 3 gyereket terveztünk.

Semmi gondom a terhességgel, szüléssel

( nekem nem volt tragédia, nem ért atrocitás sem, kibirhatatlannak sem éltem meg..fájdalomcsillapító eszembe sem jutott)

1,5 év van a gyerekek közt. Épp témàban vagyunk a 3.-kal, 2 éves a kicsi..itt kicsit megcsúsztunk, de más prioritásaink is voltak.

Munkahelyváltás, vállalkozás..

2021. dec. 25. 21:02
 22/48 anonim ***** válasza:
95%
A nővérem és köztem csak kicsit több, mint egy év van. Anyukám vegyész, így jobb volt, hogy addig volt terhes, míg egyébként is otthon volt a tesómmal, mert terhesen úgysem dolgozhatott volna a laborban. 26 és 27 évesen szült, majd 29 évesen folytatta tovább a munkáját. Mi ebben a gáz? Tesómmal szoros volt mindig is a kapcsolatunk, állandóan együtt voltunk, mint az ikrek.
2021. dec. 25. 21:06
 23/48 anonim ***** válasza:
19%

Én se értem. Többsége gondolom babaváró meg csok baba. Nekem is most 3!!!! olyan terhes ismim van ahol kb 1 éves a gyerek és már most karácsonykor pocakos képet posztolt..

a legdurváb ilyen ismerősömáknél 13 hónapos a nagy, 3 hónapos a kicsi...tehát ki se várták a 6 hetet..betegek agyilag

2021. dec. 25. 21:12
 24/48 anonim ***** válasza:
15%
Biztos nem császár volt nekik..csak annál lehet így.
2021. dec. 25. 21:14
 25/48 anonim ***** válasza:
88%

"Biztos nem császár volt nekik..csak annál lehet így."

És aki császár után terhes lesz? Benne marad a baba? :D

2021. dec. 25. 21:19
 26/48 anonim ***** válasza:
96%
Mi most várjuk az elsőt, és kb 1 éves kora körül már próbálkozni fogunk, mert ő is nehezen jött össze, lombikra készültünk - nagyon kicsi volt az esélye a természetes útnak. Úgyhogy ha a második gyerek sem akarna könnyen, vagy egyáltalán jönni, nem akarunk éveket vesztegetni, mire belekezdünk a lombikba. A problémánk ugyanis nem szűnik meg. Így egy évet adunk a természetnek.
2021. dec. 25. 21:20
 27/48 anonim ***** válasza:
66%
Inkább az aggasztó, hogy az egy évet nem hiába mondják, hogy érdemes megvárni. Sokkal nagyobb a kockázata koraszülésnek, vetélésnek, rendellenességnek. Ráadásul iszonyú nehéz lehet két picivel. Az én gyerekeim közt 2 év van, de így is borzasztó nehéz.
2021. dec. 25. 21:33
 28/48 anonim ***** válasza:
89%
26 Nem marad benne, de minimum 1 évet ajánlanak várni császár után, mivel szétvágják a méhet..annak meg kell gyógyulnia. Szerinted a friss hegnek jót tesz hogy újra elkezd nőni a méh? max szétreped és meghalhatnak..van olyan orvos aki ilyen esetben az elvetetése mellett van
2021. dec. 25. 21:55
 29/48 anonim ***** válasza:
95%
Császár után 1-2 évet is várni kell, szétszakadhat a heg.
2021. dec. 25. 22:01
 30/48 anonim ***** válasza:
98%
Mi 2 gyereket szerettünk volna kis korkülönbséggel, az első sürgősségi császár lett, így persze elmentem konzultálni az orvossal mielőtt abbahagytuk a védekezést. Mivel az orvos mindent rendben talált, így nem haboztunk. 19 hónap van a két gyerekünk között, mindketten egészségesek és jókat játszanak együtt. Nem lesz több gyerekünk, így csok se, hitelünk sincs.
2021. dec. 25. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!