Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ki vagyok most bukva a...

Nagyon ki vagyok most bukva a nővéremékre, meg az egész családra. Ti hogy látjátok igy kívül állóként, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején,jó?Párommal,és két éves kislányunkkal jelenleg még a szüleimnél élünk.Mi már költöztünk volna,de ők szajkózták nekünk,hogy maradjunk még addig legalább,míg vissza nem megyek dolgozni.Mikor kiderült,hogy terhes vagyok,édesapám kijelentette,hogy ők veszik meg az első unokájuknak a babakocsit,amit kinézünk.Erre nővérem olyan hisztirohamot kapott,hogy elkezdett rajta bőgni,meg üvöltözni,hogy mi az,hogy ők veszik meg a babakocsit csak azért,mert idézem:"ezeknek taknyoknak gyerekük lesz."Na ennyibe is maradt a babakocsi ajándék.Párommal segítség nélkül,mindent mi vettünk,senki nem vett semmit,200000 ft-ért vásároltunk be a kincsünknek.Amugy hozzá kell tenni,hogy mi itthon füzetünk a rezsibe a részünket,meg álljuk a kaját.Na most,nővéremék tavaly decemberben vettek egy házat.Azóta is itt laknak az emeleten.Ide semmit nem fizetnek,egy vasat sem,sőt még csak kaját sem vesznek,amit mi meg édesanyámék veszünk azt eszik meg,mondván,nekik ott a lakáshitel.Most fog megszületni a gyerekük.Anyuéktól amikor megvették a házat kértek 100000 ft-ot.Ők meg adtak nekik.Most apu felhozta,hogy megveszi nekik a babakocsit.Nővérem meg gusztustalanul elfogadta.Tegnap ment le a házhoz kimosni a babakocsit,anyu meg odarakta a kislányunk bébihordozó huzatát,hogy nekik adja.A megkérdezésünk nélkül.Na ezen kibuktam,és még levárják,hogy minden cuccot,amit megvettünk odaaadjunk neki.Beleértve a kisruhákatól kezdve a gyerekágyon keresztül mindent.Sőt,még a múltkor a kislányom összegyűrte a mesekönyvét,és elkezdi apu,hogy jajj,most hogy fogod odaadni az unokatesódnak.Azt mondanom sem kell,hogy a két év alatt senki nem vett semmit a kislányunknak,kivéve karácsony,szülinap,névnap.És én vagyok a bunkó,hogy azt mondtam,hogy ha mi be tudtunk vásárolni,akkor ők háromszor annyi fizetésből simán fogják magukat,és vásároljanak be.Amennyit ők segítettek(egyszóval semmi),annyit fogunk mi is.És itt élőskődnek,mert egy vasat nem adnak anyuéknak,tényleg egy szelet szalámit nem vettek,hanem múltkor csináltam páromnak a munkahelyére a szendvicset,és a nővérem paasija pofátlanul odajött,és kivetette velem a szendvicsből a szalámit.Amit mi vettünk meg.Meg a kislányunk elől eleszi a kaját.Tényleg jó sokért szoktunk bevásárolni párommal,és mindent megesznek,és nem foglalkoznak vele,hogy az a gyereké.Megsütöttem a tojást a kicsinek,odatettem neki az etető székére,erre a "sógorom2odament,fogott egy kiskanalat,és elkezdett enni a kislányunk kajájából.Páromnak ezeket már el se merem mondani.És mindenki azt mondja,hogy bunkó vagyok,hogy nem adom oda a cuccokat
2010. szept. 6. 15:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egyszerű helyzetben vagy, hiszen a családdal összeveszni nagyon nagy lelki teher. De szerintem is állj a sarkadra. Mondd meg nekik, ha valami nem tetszik, mert ennyi indulatot magadba hordozni hosszú távon nem egészséges. Mondjuk én olyan vagyok, hogy ha valami nem tetszik, azt kerek-perec megmomdom(persze nem hajtépve, ordítva). Érdemi tanácsot biztosan nem tudok adni, mert én még sosem voltam ilyen helyzetben( nagyon jó a viszonyom a testvéremékkel, édesanyámmal, anyósékkal). férjed családja esetleg nem tud segíteni nektek( átmenetileg oda költözni)? Tartsál ki! Fogjatok össze a férjeddel, és közösen biztosan megtaláljátok a megoldást!
2010. szept. 8. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!