Nagyon ki vagyok most bukva a nővéremékre, meg az egész családra. Ti hogy látjátok igy kívül állóként, kinek van igaza?
huh...miért nem mentek albérletbe???
amúgy szüleid szerintem baromira elkényeztették a nővéred, azért vágott le hisztit a babakocsi miatt, és azért nem veszi észre ezeket a dolgokat.
Az a baj, hogy lehet akkor sem vennék észre a dolgokat, ha leülnétek megbeszélni.Pedig meg kéne...
De tényleg az lenne a legjobb, ha el tudnátok költözni, nem olyan gáz albérletben lenni, számoljátok össze a költségeket mi lenne ha, aztán meg annak a költségét, hogy ti etetitek a tesódékat is....lehet ugyan annyi...
Jól értem, hogy a nővéredék vettek egy házat, és nem is laknak benne, hanem gyakorlatilag ingyen ott laknak a szülőknél? Oké, fizetik a lakáshitelt, de akkor miért nem laknak a saját otthonukban?
Szerintem is költözzetek el. Plusz én biztos, hogy semmit nem adnék oda, bár ez nem túl szép hozzáállás a részemről, de teljesen érthető, nem? Ők fintorogtak arra, amikor nektek egy babakocsit akartak ajándékba adni a szüleitek, de azért elvárják, hogy amit ti megvettetek, azt odaadjátok majd nekik.
Szóval költözzetek el, majd a szüleid is meglátják, hogy kivel is volt jobb együtt lakni. Akkor talán a nővéredéknek is megmondják, hogy ez így nem járja.
Sajnos egy ekkora tahóval aki eleszi egy gyermektől a kaját nem hinném hogy lehet normálisen bármit megbeszélni :(
Inkább albérlet, vagy bármi jobb ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!