Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdjek tejserkentő teát...

Kezdjek tejserkentő teát inni? 35 h km vagyok, de 1 hete azt mondta a dokim max 3 hét és jön a pici. Előtejem még nincs, de a családra jellemző a kevés tej, vagy nem is volt nekik. Ezzel segíthetek magamon és a babámon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már most ezen görcsölsz, akkor tuti nem lesz tejed.

Egyik fiamnál sem volt előtejem, mégis 11 és 14 hónapig szoptak.

Ha megszületik a baba, akkor se vegyél ilyen baromságokat, igyál majd sok folyadékot,egyél friss gyümiket, főzelékeket, leveseket!

2009. okt. 16. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem, nem kell. Olvass LLL-t és IBCLC-t. Sok boldogságot nektek!
2009. okt. 16. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Terhesen teljesen felesleges. Nekem sem volt semmi előtejem, mégis tudtam szoptatni. Pedig a kórházban már azt hittem, hogy sose lesz tejem, két napig csak az előtej volt, otthon lövellt csak be a rendes tej. De akkor aztán rengeteg.
2009. okt. 16. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké, ha ti mondjátok.... Köszike...majd a picim elintézi az éhségével..
2009. okt. 16. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:

nem kell tejserkentőt innod! Elég akkor amikor megszülsz. és a kórházban ittam elöször és sokáig tudtam szoptatni. és nem volt előtejem!

Ne izgulj ezen!

2009. okt. 17. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt előtejem,nem ittam semmiféle teát,mégis 3 évig szoptattam.A titok nyitja az igény szerinti szoptatás.Minél többet van mellen a pici, annál több tejed lesz.Nyugi,bízz magadban,tutira fog menni,ez így lett kitalálva!!!

4éves+36hetes km.

2009. okt. 17. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, az utsó vagyok, az még kimaradt, hogy az én anyukám sem szoptatott,neki is azt mondták a kórházban,mint nekem,hogy nincs teje, nem fog tudni szoptatni.Azért én ezt nem kajáltam meg...
2009. okt. 17. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Egy másik kérdésnél olvastam, érdekes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2009. okt. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!