Mikor kezdtetek el családra/kisbabára vágyni?
22 éves lány vagyok, most fogom tavasszal befejezni az egyetemet. Van egy nagyon boldog és harmonikus kapcsolatom, bár még nem élünk együtt, mert a párom most első éves, és nem tudnánk még anyagilag megoldani, de félig azért együtt élünk, majdnem minden nap együtt alszunk, többnyire nálam, mert én egyedül élek.
Nyilván a körülmények még közel sem alkalmasak a családalapításhoz, és még nem is tervezem jópár évig, de a vágy mostanában felmerült bennem, és egyre több időt töltök a fantáziálással, hogy milyen is lenne egy igazi család.
Tegnap este pl elalvás előtt arról beszélgettünk a párommal, hogy mi lenne, ha véletlenül "becsúszna" egy baba. (amúgy mindig védekezünk, erre nagyon odafigyelünk, csak ha mégis).
Szóval ez most még nekem nagyon új, mert korábban sosem gondolkodtam ilyeneken. Vélemények? Tapasztalatok? Előre is köszönöm a válaszolóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!