Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El tudja tolem venni a gyereket?

El tudja tolem venni a gyereket?

Figyelt kérdés

Meg korai terhes vagyok, 10 hetes.

Parom azt mondta ha megszuletett el fogja tolem vetetni….

Munkam nincs , sosem volt, ( kozmetikat nyitottam volna de igy nem kezdtem bele, de ha nagyobb lesz elkezdem)

ezer nincs keresetem , viszont mindent megtudok adni a babanak, mindene meg lesz ami kell.! Megtudjuk teremteni.

El tudja tolem vetetni e miatt hogy nincs keresetem? Vagy akarmi miatt.

2021. dec. 4. 23:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%
És ha a nagyszülő pl meghal?
2021. dec. 5. 09:27
 22/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem lesz meg mindene a gyerekednek, akkor lenne meg mindene, ha egy érzelmileg érett kapcsolatba, két szülőhöz születne, akik önállóan, felnőttként el tudják tartani. Nem az a "minden", hogy meg tudod neki venni a kiságyat, ruhákat, stb., hanem hogy lelkileg is egészséges környezetbe szülessen, nem mellesleg egy békés terhesség után (nem pedig úgy, hogy az anyja 9 hónapig idegroncs, hogy elveszik-e tőle).
2021. dec. 5. 10:03
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenemegvan, akkor nem tudja elvenni. Akkor vennék el ha te a híd alatt laknál, ő meg lakásban. Igazán nem tudom mit csinálna egy újszülöttel?
2021. dec. 5. 11:34
 24/39 A kérdező kommentje:

Engem nem a szuleim tartanak el ! A hazam sem ok vettek es a kocsimat sem! Es etelt se ok adnak a szamba! Nem rolam volt szo ! Hanem a babarol!

A “parom” januarba a ferjem lett volna.!

Eskuvonk lett volna. Szerette volna o is a babat es minden oke volt.

Lelepett egyik naprol a masikra . Es a szuleim ajanlottak fel hogy segitenek anyagiakba a BABANAK !

A normalis embereknek koszonom a valaszokat : )

2021. dec. 5. 12:08
 25/39 anonim ***** válasza:
89%
Ha eddig még sosem dolgoztál, akkor honnan van a házad és a kocsid?
2021. dec. 5. 12:30
 26/39 anonim ***** válasza:
60%
Prosti volt gondolom. Vagy kamu.
2021. dec. 5. 12:40
 27/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyunk gondolatolvasók, legközelebb részletesen írd le mi van. Akkor párod vette az autót, házat? Mert eddig nem dolgoztál.
 28/39 anonim ***** válasza:
92%
Sosem volt munkám de házat kocsit vettél 🤣🤣 Te valami kib*xott nagy varázsló vagy. A prostiság is munka amúgy, nem is könnyű.
 29/39 A kérdező kommentje:

Volt parom nem vehetett nekem hazat?

Orokolni sem lehet ?

Nemsemmi.

Ha valakinek fiatalon sajat haz es kocsi van a neven egybol prosti. Ez a magyar mentalitas : )

Jot nevettem.

A kerdesemre amit kerdeztem megkaptam a valaszt koszonom szepen a normalis embereknek. Torlom a kerdest a listambol.

2021. dec. 5. 12:44
 30/39 anonim ***** válasza:
92%
De örökké nem élsz meg egy örökségből. Kocsit is fenn kell tartani ,gyerek mellett nem fogsz csak úgy vezetni egy vállalkozást stb.ha az örökség csak egy ház denem pénz, azt miből tartod fennmunka nélkül?
2021. dec. 5. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!