El tudja tolem venni a gyereket?
Meg korai terhes vagyok, 10 hetes.
Parom azt mondta ha megszuletett el fogja tolem vetetni….
Munkam nincs , sosem volt, ( kozmetikat nyitottam volna de igy nem kezdtem bele, de ha nagyobb lesz elkezdem)
ezer nincs keresetem , viszont mindent megtudok adni a babanak, mindene meg lesz ami kell.! Megtudjuk teremteni.
El tudja tolem vetetni e miatt hogy nincs keresetem? Vagy akarmi miatt.
Miért akarja elvetetni vagy elvinni tőled?
Amennyiben a lakhatásotok stabil és semmi nem veszélyezteti a gyermeket, nem veheti el. A jogszabály szerint elsősorban a családban de mindenképpen az anya mellett nevelkedés a cél. Te vagy a törvényes képviselője. Lakhatás megszüntével is anya-, családok átmeneti otthonába tudsz menni, tehát nagyon végső esetben, nyomós indokban emelik ki a gyermeket a családból avagy vehetik el tőled és kerülhet az apához vagy bárkihez/bárhova.
Abban viszont igaza van, hogy nem a legjobb, hogy nincsen hivatalos havi bevételed, munkád.
A lakhatás mellett ez a másik legfontosabb, hogy nevelni tud. Ha valamit elindit ellened, ezeket igazolnod kell illetve családlátogatás is lesz. De ennyire ne menjünk előre. Röviden és tömören, alapvetően nem veheti el tőled olyan egyszerűen ahogy ő gondolja és megálmodta. :)
Van ház amibe éljek. Van autóm amivel járjak. Nekem is megvan mindenem es a babanak is meg lesz. Mindent megtudunk neki teremteni. Amire szuksege van. Apa nelkul akkor apa nelkul. A szuleim elvaltak de mindket oldalrol van tamogatasom addig amig nemtudom megnyitni a kozmetikam.
Gondolom az mindegy ki keresetebol lesz babakocsi ruha kisagy.
Ha mindene meglesz nem az szamit.
Segitsegem is lesz mert anyukam 2 utcara lakik tolem.
Baratom szomszedja terhesen ivott drogozott bulizott( mai napig ilyen), a kislanyat az anyjaekhoz szulte es ott is a “mama” vett meg mindent. De megvan mindene ami kell.
En ilyen sose lennek felreertes ne essek ilyeneket nem csinalok nekem a gyerekem lesz az elso regota vagyom mar a babara.
Csak pelda volt hogy ott sincs a csajnak keresete.
De szupiii! Egy újabb nyomi aki a semmire, de leginkább a szülei pénztárcájára szül..
buksisimi..
Bírom ezt a "mindent megtudok adni a babámnak" szöveget.
Nem csibi,nem te fogod megadni azt a mindent, hanem a nagyszülei.
Csak, hogy a kérdésedre válaszóljak: ha csak nem vagy kiskorú, súlyos mentális beteg, van tető a fejed felett nem veszik el, és az apa sem tudja.
#7 és akkor mi van ha tehetősebbek a szülei és segítenek neki? Ez egy teljesen normális dolog. Nem, majd a csecsemő mellett szaladni fog dolgozni. Az, hogy így alakult a kapcsolata, arról nem biztos, hogy tehet. Na mindegy hánynom kell már ettől a sok rosszindulattól amiket itt össze tudnak hordani egyesek.
Azt szem előtt kell tartanod, hogy az ő gyereke is, így valószínűleg a láthatást biztosítani kell majd neki.
Ha minden más rendben van, kétlem, hogy el tudná bárki venni tőled, a lényeg, hogy a gyereknek megfeleljen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!