Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El tudja tolem venni a gyereket?

El tudja tolem venni a gyereket?

Figyelt kérdés

Meg korai terhes vagyok, 10 hetes.

Parom azt mondta ha megszuletett el fogja tolem vetetni….

Munkam nincs , sosem volt, ( kozmetikat nyitottam volna de igy nem kezdtem bele, de ha nagyobb lesz elkezdem)

ezer nincs keresetem , viszont mindent megtudok adni a babanak, mindene meg lesz ami kell.! Megtudjuk teremteni.

El tudja tolem vetetni e miatt hogy nincs keresetem? Vagy akarmi miatt.

2021. dec. 4. 23:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%

Ha a körülmények vmegvannak ház, villany víz , gáz be van vezetve, akkor nincsen baj

Sajnos sokat járnak úgy ahogy te,hidd el nem veheti el, nyugodj meg az a lényeg, az apukának akkor van joga a gyereket elvinni a nagyszülőkhöz ha megcsináltatjátok hogy a gyerek az apja nevét kapja akkor automatikusan közös S szülői jog

2021. dec. 5. 06:58
 12/39 anonim ***** válasza:
27%
A párod az a férjed avagy az éppen aktuális? Ha az utóbbi, eleve apasági nyilatkozatot se tehet, ha te nem enged, ergo köze se lesz a gyerekhez, nem hogy joga
2021. dec. 5. 06:59
 13/39 anonim ***** válasza:
55%
Nézd csak gratulálni tudok. Nuku munkával vállalsz gyereket,ugye tudod hogy vagy 2 évig örülsz ha élsz nemhogy kozmetikumot nyiss. Újabb gyerek akit nem akar az apja. Miért jó így szülni, hogy nincs párod? És nem te szerzed meg a pénzt hanem a szüleid, ők fogják fizetni a kocsid és gyereked koltségeid. Még egy hülye pitsa aki a semmire szül és azt hiszi lesz vállalkozása nuku tapasztalat nélkül.
2021. dec. 5. 07:18
 14/39 anonim ***** válasza:
38%
Sosem volt munkája nem olvássátok?? Elkényesztetett kis liba,eltartották világ életében. Es a gyerekét is elfogják. Ezzel nem is lesz gond. Viszont,ahogy írja valaki,ha nincs apasági,valójában nem lesz joga,de aztán csináltat egy dns tesztet,és onnantól már nem egyszerű. De ha tényleg megvan mindene a gyereknek, akkor nem tudja elvenni
2021. dec. 5. 07:34
 15/39 anonim ***** válasza:
14%

14!

Csakúgy nem csináltathat dns tesztet. A nő bármikor beperelhet egy pasit, egy pasi nem perelheti a nőt. Ciki, nem ciki, ez van.

2021. dec. 5. 07:55
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

15#

Ha az ,apa" bíróság utján kéri ,megcsinálják. Tapasztalat

2021. dec. 5. 08:08
 17/39 anonim ***** válasza:
24%

16!

Kivéve, ha az apái status betöltött. Magyaran ha a kérdező holnap besétál a legjobb haverjával az anyakonyvi hivatalba és a haver tesz egy apai elismerő nyilatkozatot, akkor az apái status be van töltve, nem indíthat a biológiai apa pert.

2021. dec. 5. 08:10
 18/39 anonim ***** válasza:
83%

8#

Annyira tudok nevetni az ilyen mentalitáson.

Igen, az ember ott segíti a gyerekét ahol tudja. DE!

Ezzel nagyon sok életképtelen, elkényeztetett idióta vissza él a végtelenségig.

Megsúgom gyereket nem más nyakára meg pénztárcájára vállalunk.

Nem kötelessége a szülőnek a FELNŐTT gyerekét sem az unokáját eltartani.

Ha ahhoz elég felnőtt, hogy sikertelen védekezés mellett, 0 jövedelemre, 0 munkatapasztalatra vállajon gyereket, akkor ahhoz is legyen, hogy eltartja magukat és ne arra apelláljon, hogy majd anya apa megvesz mindent nekünk.

Hányni tudnék az ilyenektől.

Nem azzal van a baj, ha valaki tehetősebb, ezt komolyan ki nem szarja le? Maga a mentalitás, a felfogás rossz.

Felnőtt ember vállaljon felelősséget önmagáért.

2021. dec. 5. 08:11
 19/39 anonim ***** válasza:
83%
#18 nyilván én sem azt mondtam, hogy szüljön mindenki gyereket az anyja, apja nyakára. De az jobb, amikor valakinek semmilyen háttere nincsen és úgy vállalja be a gyereket munka nélkül? Mert abban az esetben még meg is tudom érteni, hogy mire panaszkodik az, aki felelőtlen. De ha ő úgy érzi, hogy meg tud adni mindent a gyerekének valamilyen úton módon akkor mi milyen jogon nyomizzuk le tök ismerelenül? Szerintem inkább ez a mentalitás a rossz. Az meg nyilván benne van a pakliban, hogy a kérdező fél, de itt nem azon van a hangúly, hogy eddig nem dolgozott.
2021. dec. 5. 08:26
 20/39 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj ha nem tudom megteremteni a feltételeket, önmagamat sem tartottam még el a büdös életben, akkor nem szülők.

Igen is nyomi az aki kopasz seggre, más nyakára, más pénztárcájára veri a száját, folyton mások jóindulatára apellál és szül.

Buksisimizni kellene amiért bevállal egy gyereket a nagyszülők kontojára felnőttként, de gyermeteg gondolkodással? 👏

2021. dec. 5. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!