El tudja tolem venni a gyereket?
Meg korai terhes vagyok, 10 hetes.
Parom azt mondta ha megszuletett el fogja tolem vetetni….
Munkam nincs , sosem volt, ( kozmetikat nyitottam volna de igy nem kezdtem bele, de ha nagyobb lesz elkezdem)
ezer nincs keresetem , viszont mindent megtudok adni a babanak, mindene meg lesz ami kell.! Megtudjuk teremteni.
El tudja tolem vetetni e miatt hogy nincs keresetem? Vagy akarmi miatt.
Ha a körülmények vmegvannak ház, villany víz , gáz be van vezetve, akkor nincsen baj
Sajnos sokat járnak úgy ahogy te,hidd el nem veheti el, nyugodj meg az a lényeg, az apukának akkor van joga a gyereket elvinni a nagyszülőkhöz ha megcsináltatjátok hogy a gyerek az apja nevét kapja akkor automatikusan közös S szülői jog
14!
Csakúgy nem csináltathat dns tesztet. A nő bármikor beperelhet egy pasit, egy pasi nem perelheti a nőt. Ciki, nem ciki, ez van.
15#
Ha az ,apa" bíróság utján kéri ,megcsinálják. Tapasztalat
16!
Kivéve, ha az apái status betöltött. Magyaran ha a kérdező holnap besétál a legjobb haverjával az anyakonyvi hivatalba és a haver tesz egy apai elismerő nyilatkozatot, akkor az apái status be van töltve, nem indíthat a biológiai apa pert.
8#
Annyira tudok nevetni az ilyen mentalitáson.
Igen, az ember ott segíti a gyerekét ahol tudja. DE!
Ezzel nagyon sok életképtelen, elkényeztetett idióta vissza él a végtelenségig.
Megsúgom gyereket nem más nyakára meg pénztárcájára vállalunk.
Nem kötelessége a szülőnek a FELNŐTT gyerekét sem az unokáját eltartani.
Ha ahhoz elég felnőtt, hogy sikertelen védekezés mellett, 0 jövedelemre, 0 munkatapasztalatra vállajon gyereket, akkor ahhoz is legyen, hogy eltartja magukat és ne arra apelláljon, hogy majd anya apa megvesz mindent nekünk.
Hányni tudnék az ilyenektől.
Nem azzal van a baj, ha valaki tehetősebb, ezt komolyan ki nem szarja le? Maga a mentalitás, a felfogás rossz.
Felnőtt ember vállaljon felelősséget önmagáért.
Figyelj ha nem tudom megteremteni a feltételeket, önmagamat sem tartottam még el a büdös életben, akkor nem szülők.
Igen is nyomi az aki kopasz seggre, más nyakára, más pénztárcájára veri a száját, folyton mások jóindulatára apellál és szül.
Buksisimizni kellene amiért bevállal egy gyereket a nagyszülők kontojára felnőttként, de gyermeteg gondolkodással? 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!