Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El tudja tolem venni a gyereket?

El tudja tolem venni a gyereket?

Figyelt kérdés

Meg korai terhes vagyok, 10 hetes.

Parom azt mondta ha megszuletett el fogja tolem vetetni….

Munkam nincs , sosem volt, ( kozmetikat nyitottam volna de igy nem kezdtem bele, de ha nagyobb lesz elkezdem)

ezer nincs keresetem , viszont mindent megtudok adni a babanak, mindene meg lesz ami kell.! Megtudjuk teremteni.

El tudja tolem vetetni e miatt hogy nincs keresetem? Vagy akarmi miatt.

2021. dec. 4. 23:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%

és a kocsihoz egy soha ki nem ürülő benzineskanna is járt? A házad rezsijét miből fizeted, ha sosem dolgoztál?

Nem “megoldjuk” a baba körüli dolgokat, nem te oldod meg, hanem mások fogják megoldani!

Akár az exedtől van a ház, akár örökölted, a lényeg hogy eddig is mások jóindulatából éltél, meg a fent írtak szerint ezután is abból fogsz; szerinted ezzel semmi gond, az annyit tesz hogy a hozzáállásod az élethez iszonyú gyerekes, a gyerekvállaláshoz pedig illene felnőni.

2021. dec. 5. 18:25
 32/39 anonim ***** válasza:
93%

"Lelepett egyik naprol a masikra . Es a szuleim ajanlottak fel hogy segitenek anyagiakba a BABANAK"

Nem a babának segítenek, hanem neked. Egy babának nem kötelessége eltartania saját magát, sőt, születése után 18 évig se kötelessége saját magát eltartani, az a te és a gyereked apja dolga lenne.

De ok, a te gondolatmeneted szerint a babának segítenek. Oké, akkor te hogy fogsz enni? Hogy veszel magadnak tampont, hogy veszel magadnak innivalót, hogy veszel magadnak gyógyszert? Hogy tartod fent a kocsidat, hogy tartod fent a házat?

2021. dec. 5. 18:58
 33/39 anonim ***** válasza:
83%
Ha elinditana az apasag bizonyitasa irant a pert es bebizonyosodna hogy az ove . Akkor igen elbirja ha nincs bejelentett munkad! Kozeli csaladtag is igy jart. Az apukanak pia problemai voltak ennek ellenere neki iteltek a picit mert a nonek nem volt.bejelentett munkaja
2022. jan. 3. 22:18
 34/39 anonim ***** válasza:
20%

Attól függetlenül, hogy a válaszok nagy részével egyetértek, szeretnék egy kis biztatást nyújtani.

Én 22 éves voltam mikor az első lányom született. Ugyan együtt voltunk az exemmel, de gyesen és családi pótlékon kívül semmit nem kaptam rá. Volt előtte munkám de ilyen 3 hónapok, megszakításokkal, arra nem járt gyed. Nagyon rossz volt az az időszak, közben megromlott a kapcsolatunk és egy darabig nem mertem elköltözni, mert nem volt mire. Az én anyám azt mondta nekem, hogy oldjam meg egyedül, támogatás nélkül maradtam.

Aztán neten megismerkedtem egy sráccal, aki megbeszélte a szüleivel, hogy költözzünk hozzájuk átmenetileg. Hát elköltöztünk 100 km-re Budapesttől. Akkor volt 1,5 éves a kislányom. Akkor Budapesten szereztem munkát, oda jártam fel a 6:25-ös vonattal minden nap és késő este végeztem. Ennek az lett a következménye, hogy a gyerek teljesen elidegenedett tőlem, már nem akart mellettem aludni csak az öregekkel (srác szülei). Közben megismerkedtem valakivel itt Pesten és összeköltöztünk albérletbe. Közben kitanultam egy szakmát, egyre jobb állásom lett. A második gyerek már munkaviszony után született. 7 év után mi is szétmentünk (közös megegyezéssel, barátok maradtunk a mai napig), 3 éve vagyok kapcsolatban, a párommal is van már egy közös baba aki 6 hónapos (eredetileg nem akartam több gyereket, de neki nincs, már elég idős és nagyon szeretem őt), ő is jól keres és én is - illetve most gyeden vagyok.

Tanulság: attól, mert csupasz fenékkel indít valaki, nem biztos, hogy úgy is marad. Rengeteg dolog változik az ember életében, a lényeg, hogy akarat legyen! Ha átmenetileg meg is kell húzni a nadrágszíjat, még rengeteg lehetőség áll előtted, hogy ez változzon!

Ugyan előttem még nem írták, de én azért gratulálok a babához! (nagy kincs manapság, nekem sem jöttek össze könnyen a gyerekek) :)

És várom a nullára pontozásokat is :)

2022. jan. 4. 12:15
 35/39 anonim ***** válasza:
85%
Kedves utolso,tolem megis kaptad a leértékelest:)dicsekedni azzal h a semmibol indultal,idegenekhez költöztél és 3 külömböző embernek szültél:)Ha szerinted ez dicsőség h te mit és hogy értél el hát akkor gratulalok neked
2022. jan. 4. 22:23
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
35 igazad van!
2022. jan. 7. 02:43
 37/39 anonim ***** válasza:
61%
ezjo vicc,ezen most jótnevettem xd" mindent meg tudok neki adni" én ezen egy kicsit pontositok.A nagyszülei fognak mindent meg adni.Neked is sok eszed van a szüleid nyakára szülöd a gyereked.Abba belegondoltál ha a szüleiddel véletlenül történik valami vagy lesz nekik egy nagyobb kiadásuk akkor hogy fognak neked segiteni?Igy kell gyereket vállalni se munka se félre tett pénz de gyereket azt szülni kell.Egyébként meg érdemelnéd hogy az apja el vegye tölled,nem csoda hogy el akarja venni tölled,remélem sikerül neki.
2022. jan. 16. 19:51
 38/39 anonim ***** válasza:
22%

Most komolyan abortuszra kell buzdítani egy terhes nőt, akit elhagyott a párja???

Nyilván nem ő találta ki, hogy fel tudja nevelni a babát, hanem a nagyszülők odaálltak mögé, hogy kislányom ne félj mi melletted állunk, nem lesz semmi baj.

Ez miért bacca egyesek csőrét? Miért nem ajánlhatja fel a lány anyukája, hogy segíti mindenben, nem kell elvetetnie a babáját.

Hogy miért nem dolgozott még? 21-22 éves koráig még egyetem nélkül is el tudja tölteni az időt az ember tanulással. Elvégezte a gimit, utána a kozmetikus szakmát. Lehet olyan 20-21 éves simán.

A vőlegényével nem vették olyan komolyan a védekezést, mert úgy voltak vele, ha jön a baba, az se baj.

Az én férjemnek is van lakása és autója, mert a szülei annó megteremtették a jólétet és telik támogatni a gyerekeket. Ettől még nem lett elkényeztetett p.cs.

Ha a nagyszülők tudják támogatni, akkor miért kellene abortuszra mennie?

2022. jan. 17. 11:15
 39/39 anonim ***** válasza:
83%
35# teljes mértékben egyetértek. Nekem ugyan ez jutott eszembe.
2022. jan. 17. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!