Kérhetnék egy kis lelki segítséget?
Figyelt kérdés
Egyedülálló anya vagyok, 4 hónapos babám van. Holnap kapom meg az oltást először, és félek hogy utána rosszul leszek, nem fogom tudni ellátni a babámat. Amíg megkapom anyukám fog vigyázni rá, de neki dolgoznia kell, úgyhogy a nap hátralévő részében egyedül leszek vele. Volt még valaki így? Aki belázasodott, fáradt volt, az hogy bírta?2021. nov. 7. 22:43
21/25 anonim válasza:
De hülye vagy te, utolsó! Az összes többi oltás, amit valaha kaptál életedben, pontosan tudod, miket tartalmaz és kívülről fújod az OGYÉI adatlapot?
22/25 anonim válasza:
Te vagy egy nagy sötét te nyomi.Ne keverd már össze te szerencsétlen fa...!Azok évekig fejlesztett oltások ,majd tesztelték is.Senki nem halt még meg tőle.Ellenben ezzel.Amugy utoljára gyerekként kaptam a kötelezőket.Ez a mostani meg ki se johetett volna még.Te meg a hozzád hasonlóak a kísérleti patkányok.Egyészségedre!Hihetetlen hogy vannak még ilyen ostobák h.még mindig elhiszik ezt.😅🤦🤦🤦🤦
23/25 anonim válasza:
22# ugyanezt gondolom rólatok.. Nem akarok megbàntani senkit, de a kevésbé értelmes rétegnél látom folyton ezeket a butaságokat.
25/25 anonim válasza:
"Azok évekig fejlesztett oltások ,majd tesztelték is.Senki nem halt még meg tőle.Ellenben ezzel.Amugy utoljára gyerekként kaptam a kötelezőket."
:) Azokba senki nem halt bele? Patkós Ádámról hallottál már? Ő egy kisfiú, a kötelező oltásba halt bele pár évvel ezelőtt.
Minden gyógyszerbe halt már bele valaki, ami nem azt hogy ezek a gyógyszerek veszélyesek. Az ország 60%-a be van oltva, nyilván 5 millió ember közül oltás nélkül is halnának meg közülük ezekben a hónapokban stb. Csak most hogy van az oltás, sokan ebbe magyarázzák bele a halál okát. De ennyi erővel a vasárnapi ebéd is okozhatta volna a halálukat, hiszen azt ették utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!