Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérhetnék egy kis lelki...

Kérhetnék egy kis lelki segítséget?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anya vagyok, 4 hónapos babám van. Holnap kapom meg az oltást először, és félek hogy utána rosszul leszek, nem fogom tudni ellátni a babámat. Amíg megkapom anyukám fog vigyázni rá, de neki dolgoznia kell, úgyhogy a nap hátralévő részében egyedül leszek vele. Volt még valaki így? Aki belázasodott, fáradt volt, az hogy bírta?
2021. nov. 7. 22:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Az emberek döntő többsége semmiféle tünetet nem érez utána. Bízz benne, hogy te is ebbe a csoportba fogsz tartozni. Ne akard magadnak bebeszélni a lázat, a fáradtságot vagy bármi mást.
2021. nov. 7. 22:59
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, nem lesz baj, kevesen lazasodnak be, szerintem max a karod fog picit fájni és nem tudod majd olyan magasra emelni meg picit faradtabb leszel, de minden rendben lesz
2021. nov. 7. 23:04
 3/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, édesek vagytok!

Sajnos én elég hipochonder vagyok, amióta lefoglaltam az időpontot azóta fáj a karom... De ez minden egészsegügyi beavatkozas előtt így van.

2021. nov. 7. 23:39
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
2es vagyok, en is az vagyok 😂😂 Látod, ha már most fáj a karod, nem fog utána 😉
2021. nov. 7. 23:42
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Szomszéd, barátnő legyen elérhető, de az első után még senkitől se hallottam számottevő tüneteket. Melyik oltás?
2021. nov. 7. 23:42
 6/25 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül :)

Pfizert fogok kapni. Csak az első 15 percbe ne képzeljem be az allergiás reakciókat...

2021. nov. 7. 23:46
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
2,4,vagyok. Nyugi, velem is ez volt😂😂😂😂 20perc után indultam haza, és úgy éreztem gumibol vannak a labaim és rosszul leszek😂 pedig csak annyi volt ennek az alapja hogy reggel 8ra kellett mennem és korán keltem amikor én szeretek sokáig aludni 😂
2021. nov. 7. 23:48
 8/25 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok ezzel, vérvételeknél mindig így éreztem. Persze már vérvétel előtt is, amikor beértem a rendelőbe. Szólni kellett az orvosnak, mert már a lépcsőn feküdtem, majdnem elájultam. Nem volt semmi bajom, csak viszolygok a vértől (is).
2021. nov. 7. 23:52
 9/25 anonim ***** válasza:
45%
Én is ezt kaptam az elsőtől semmi bajom nem volt, a 2.után este láz és durva hidegrázás
2021. nov. 8. 00:07
 10/25 anonim ***** válasza:
64%

Nálam láz+fejfájás volt az első pfizer után, de pont olyankor kaptam, mikor pörgős napjaim voltak utána.

Nem mondom, hogy 100%osan éreztem magam, de sima láz/fájdalomcsillapító levitte annyira, hogy bírtam a napokat.

Illetve nekem első éjszaka robbant be a karom a nemmozgatás miatt, reggelre emelni se tudtam, napközben, ahogy használni voltam kénytelen, az szépen rendbejött.

2021. nov. 8. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!