Miért akarja meggyőzni mindenki a gyerekmenteseket arról, hogy nekik szülni kell?
Látom itt a kérdéseket akik az abortuszról és a végleges fogamzásgátlásról kérdeznek és a válaszok csak arról szólnak, hogy márpedig neked KELL gyerek és szüljél és potyogtasd a gyereket magadból, mert csak akkor leszel valaki egyébként meg nem élvezheted az életet, önző vagy 😅 csak érdekel, hogy aki elrontotta az életét úgy gondolja, hogy akkor mindenkinek szenvednie kell vele együtt és nem teszi ezt meg akkor ne is legyen boldog egyéb dolgoktól?
A másik kedvencem, hogy idős korukra ki fogja őket ellátni… hát nem tudom, a közelemben egyik öreggel sem nagyon foglalkoznak a fiatalok, nincs benne a kultúránkban (mint pl ázsiai országok), idejük sincs a fiataloknak foglalkozni az öregekkel, másrészt el sem lehet tőlük ezt várni.
Nem szeretnék veszekedést, inkább reális érveket, hogy miért nem lehet elfogadni azokat, akik a nyugalmat és gyerekmentes életet választják. Hozzáteszem engem emiatt senki nem bántott a környezetemben, csak itt látom a hozzáállásokat, ami egy fotelből nyilván könnyebb, mint előben.
Azt hiszem, a legtöbben az önigazolás miatt győzködik a másikat.
Azok a szülők, akik elégedettek a saját döntésükkel, azok elfogadják, hogy lehet más módon is boldognak lenni.
Mert agyhalottak, illetve titkon irigyek a szabadabb életet élő emberekre. Nekem szar, legyen neked is alapon.
Aki elégedett az életével, az elfogadja a másik döntését, attól függetlenül is, hogy ő másképp akar élni, és nem győzködi hogy gyerek márpedig kell, ha az illető nem akar.
Nos nem, nem kell, és nem mindenkinek való. Csak van akiben van annyi önismeret, hogy ezt fel is vállalja, annak ellenére hogy a társadalom bizonyos IQ szint alatti része ezért köpködi az ilyen embereket, önzőnek titulálva és satöbbi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!