Miért akarja meggyőzni mindenki a gyerekmenteseket arról, hogy nekik szülni kell?
Látom itt a kérdéseket akik az abortuszról és a végleges fogamzásgátlásról kérdeznek és a válaszok csak arról szólnak, hogy márpedig neked KELL gyerek és szüljél és potyogtasd a gyereket magadból, mert csak akkor leszel valaki egyébként meg nem élvezheted az életet, önző vagy 😅 csak érdekel, hogy aki elrontotta az életét úgy gondolja, hogy akkor mindenkinek szenvednie kell vele együtt és nem teszi ezt meg akkor ne is legyen boldog egyéb dolgoktól?
A másik kedvencem, hogy idős korukra ki fogja őket ellátni… hát nem tudom, a közelemben egyik öreggel sem nagyon foglalkoznak a fiatalok, nincs benne a kultúránkban (mint pl ázsiai országok), idejük sincs a fiataloknak foglalkozni az öregekkel, másrészt el sem lehet tőlük ezt várni.
Nem szeretnék veszekedést, inkább reális érveket, hogy miért nem lehet elfogadni azokat, akik a nyugalmat és gyerekmentes életet választják. Hozzáteszem engem emiatt senki nem bántott a környezetemben, csak itt látom a hozzáállásokat, ami egy fotelből nyilván könnyebb, mint előben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Tessék, linkeltem egyet. Neki van is gyereke, nem olvastam végig, de gusztustalanul beszélnek vele. Azt sem tudtam, hogy elköttetés után van lombik, nem foglalkozom a témával ennyit, műtétet sem csináltatnék, de gondolom aki rászánja magát nem is bánja meg.
Szerintem is nagyon jó dolog, hogy eldönthetik a nők, hogy mot szeretnének, régebben szinte választásuk sem volt. Anyukám, mamám is azt mondta, hogy a mostani helyzetben és tudásukkal nem vállalnának egyet sem. Egyébként én nem vagyok gyerekellenes csak jelenlegi helyzetembe nem illik bele, másé nem zavar (általában). Nem ugyanaz… :)
Morális okok miatt estek neki, jogosan. Undorító dolog csak azért elvettni egy gyereket mert nem olyan nemű amilyet akarsz.
Ha szerinted ez normális, veled van a probléma.
Majdnem olyan kategória mint Kínában ahol kukázzák a lány babákat. Tanulj még egy kicsit mielőtt véded ezt a lányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!