Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miota divat lenezni /hulyene...

Miota divat lenezni /hulyenek nezni azokat a noket akik szultek/szulnek?

Figyelt kérdés

30+os vagyok 1 eves gyerkocom van.

Az ismerosi/barati korben nekunk es egy masik parnak szuletett gyereke, a tobbiek mind szinglik vagy kapcsolatban elnek nincsenek gyerekeik.

Ezek a baratok/ismerosok idonkent felbukkannak 1-2 fb csoportban ahol olyan kijelenteseik vannak miszerint azok a nok akik manapsag gyereket vallalnak hulyek/tonkreteszik a Foldet/csak a tamogatasok miatt szulnek. De egyebkent a szemembe sose mondanak meg amugy erdeklodnek a gyerek irant lajkoljak ha kepet latnak rola stb. Meg cuki kommenteket irnak.

Engem nem zavar hogy nem akarnak gyereket de konkretan mar ugy erzem tenyleg tanulatlannak nezik a azokat a noket akik szulnek. Nem a barataimtol de idegenektol lattam mar hogy atmennek total agresszorba es ilyeneket irnak hogy "senki nem mondta hogy ennyi pujat kell elleni" stb.

Ugy vettem eszre hogy a kovetkezo generacio mintha joval inkabb gyerekcentrikusabb lenne es az elottunk levo is ezzel szemben olyan erzesem van mintha a mostani 30asok teljesen kifordultak volna magukbol. Kimondom, ma MO-on ciki szulni, legalabbis ezt ereztetik. Sot tovabbmegyek. 1 gyerek csak felig ciki mert azzal meg annyira nem teszem tonkre a Fold nevu bolygot. Ezt egy tavolabbi ismeros fejtette ki nekem miszerint ne erezzem magam rosszul mert csak 1! Gyerekem van. Persze nyilvan jot rohogtem magamban de azert van emogott egy olyan pszichologiai tarsadalmi hatas amit szerintem sokan felvallrol vesznek konkretan mar ugy erzem meg vagyok belyegezve a babakocsival.

Eleg surun erzek szorongast is mar emiatt mert felek hogy a gyerekem elsikkantja magat a boltban vagy barmi olyan dolgot csinal amivel felhivja magara a figyelmet. Tudom hulyeseg ennyire foglalkozni masok velemenyevel de megis van bennem egyfajta feszultseg hogy megfeleljek masoknak holott tudom hogy nincs rajtuk kikapcsolo gomb.

Szerintetek is valtozott valami az elmult par evben vagy mindig ez volt csak nekem most tunik fel hogy gyerekem lett?

2021. okt. 25. 02:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy mindenki tele van frusztrációval, és sokan másokon akarják leverni. A gyermektelenek is és a gyerekesek is. A gy.mentesek viselkedése egy reakció arra ahogy velük szemben viselkedik a társadalom. A gyerekesek, mint például te vagy én, magunkra vesszük, és vagy az lesz, hogy összeszorul a gyomrunk, ha elsírja magát a gyerek valahol vagy pedig kész a háború. És persze, mint minden csoportban, így köztük is vannak szélsőségesek, akik gyűlölik a gyerekeket és a szülőket is, mint ahogy köztünk is olyan "momzillák", akiket én is szívesen bokán rúgnék. Ezek az ellentétek csak fokozódnak, kívülről mindenki a legjobbat mutatja, de belül őrlődünk mindannyian.

Ráadásul szerintem mindenki ismer olyan ember típust, aki irritálja. Engem az elvetemült kutyások és macskások, pedig nekem is vannak, imádom őket, de nagyon nehezen tudok nyugodt maradni, amikor babakocsiban sétáltatják a yorkit vagy Facebookra feltesznek egy képet és úgy írnak hozzá vagy alá, mintha a kutya beszélne. Én nagyon tudatosan kerülöm az ilyen helyzeteket, mert nem akarok bántani senkit, de sokan nem ilyenek.

2021. okt. 25. 17:07
 32/40 A kérdező kommentje:
A minap en is lattam egyik ismerosnel fbon babakocsiban kutyat. Ez valami uj hobort? Azt hittem csak valami vicc
2021. okt. 25. 18:56
 33/40 anonim ***** válasza:
65%
Keringett régebben fbon egy olyan kép amikor is egy szálloda előterébe belép egy család egy gyerekkel akin hám van és benn áll egy nő 2 kiskutyaval egy kutyakocsiban. Mert az amugy nem babakocsi hanem kutyáknak van. Én is láttam már ilyet de az a kutya akit itt felénk tologat egy nenike, az mozgássérült. Szerintem elég vicces/aranyos, a gyerekeim mindig megnézik. Nyilván itt a kutya nem tudná másképpen közlekedni. A gyerek hám is egy olyan téma ami általában bicskanyitogató egy rétegnek, csak azt nem látjak be, hogy vannak olyan anyák akik fizikailag képtelenek a gyerek kezet fogni. Nekem pl van 180cm-nel magasabb kb 140kilos bnom. Na ő nem tud a gyereke után szaladni ezért használ a forgalmas belvárosban, az amúgy aspergeres fiához hámot. Beszéltünk már erről, hogy irtó kellemetlen volt eleinte neki hogy beszóltak, de neki fontosabb hogy a gyereket ne csapja el egy kocsi. Bocs eltértem a témáról, de szerintem a kutya 'babakocsiztatasa' éppen annyira hétköznapi dolog, mint akármi más.
2021. okt. 25. 20:15
 34/40 anonim ***** válasza:
48%

Tudom, hogy hétköznapi, de én nem tudok ezzel megbékélni, mint a kutyacipővel és társaival sem, ezért inkább nem állok szóba velük, mert beszólnék, annak meg semmi értelme.

A gyerekeknek készült hámmal megbarátkoztam, Londonban láttam ilyet tizenévvel ezelőtt, volt rá időm is, meg az valahogy indokoltabb volt. Egy nagyobb tömegben tényleg hasznosnak tűnt.

2021. okt. 25. 20:41
 35/40 anonim ***** válasza:
80%

Anyukám a 16 éves kutyáját babakocsiban sétáltatja, ugyanis a kutya alig bír menni. Anyukám jó fej és szereti az állatát, ezért így viszi el sétálni, hogy legyen friss levegőn, meg érje inger.

Barátnőm kutyáját meg műtötték és kiskocsiban tolta, úgy vitte sétálni.

Kutyacipő: az én kutyámban kétszer volt toklász, amit bódításban műtöttek ki, nem kevés pénzbe került, meg fájdalmat okozott szegénynek. Ezután vettem neki cipőt és toklászszezonban ráadom.

Van, aki a forró aszfaltra nem akarja kivinni cipő nélkül a kutyáját, ami teljesen érthető, hiszen égeti a mancsukat.

Mielőtt ítélkeztek, nem ártana kicsit gondolkodni. :)

Ja és még annyi, hogy ha egyes gyerekekre tennének hámot, mint ahogy az külföldön már nem idegen dolog, akkor kevesebb tűnne el, ütközne belém, vagy pl. L.L Junior kisfia is élne még. De barátkozzatok a gondolattal, hogy van ilyen, mert ez is nyilván csak hülyeség lehet. ;)

2021. okt. 26. 18:21
 36/40 anonim ***** válasza:
35%

Én nem ítélkeztem, egyszerűen irritál, sajnálom.

A kutyacipő... Nemrégen egy Magyar vizslán láttam. Elfogult vagyok, mert nekem is az van. Hogy lehet egy ilyen gyönyörű és nemes állatra rátenni, nem tudom elfogadni. Minden holmi, amit ráaggatnak megalázás egy ilyen csodálatos éteri lénynek. Egyszerűen nem méltó hozzá.

2021. okt. 26. 19:21
 37/40 anonim ***** válasza:
88%
A kutyacipő egészségvédelmi termék, akár a forró vagy felsózott járdától, alár sérülés miatt.
2021. okt. 27. 00:21
 38/40 anonim ***** válasza:
38%
Ha az lenne, patikában árulnák. Ráadásul a kutyák is rühellik, járni sem tudnak benne rendesen. Nem is értem, hogy a tűző napon miért sétáltat kutyát bárki. Vagy az nem baj, hogy a fejét széttűzi a nap? Adjatok rá sapit is. Feltűnési viszketegség miatt csinálják. A kutya nem gyerek, pont ezért jó velük, mert valami pluszt adnak az életünkhöz, valami nem emberit. Aki ilyet csinál, az pont úgy demonstrálja, hogy ő mekkora gazdi, mint bizonyos nők, hogy ők a szuperanyák. Pont ezért irritál. De nagyon eltértünk mostmár a témától szerintem.
2021. okt. 27. 05:17
 39/40 anonim ***** válasza:
80%

Eltertetek, de amúgy nekem még attól van hányingerem amikor a gyerektelen nők bizonygatjak, hogy a kutyájuk az pont olyan

P O N T O S A N

mint egy gyerek. És volt olyan baratnom, aki csoda, hogy nem képelt fel, hogy mégis mit képtelen, hogy az ő kis Bodrikutyaja milyen kis gyamoltalan és én higgyem el. Ahhaaa

2021. okt. 27. 21:12
 40/40 anonim ***** válasza:
41%

"vagy pl. L.L Junior kisfia is élne még. "

Biztos nem, mert nem 4 évesekre tesznek hámot, hanem a 3 alatti korosztályra. Egy 3 évesnek már óvodai csoporttal együtt is tudnia kell közlekedni az utcán, ahol csak 2-3 felnőtt van 25 gyerekre és a gyerekek egymás kezét fogják.

2021. okt. 28. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!