Tenyleg ennyire nagy divat megszolni egy megszült nőt a pocakja,es a sulyfeleslege miatt?
En terhesen dupla akkora lettem, mint voltam.
Amikor már az arcom is fel volt puffadva a viztől, a szomsźed is csak annyit mondott, hogy látja rajtam nemsokára már szülök.
Szerintem is csak bunkókkal vagy korbevéve.
*én borzalom vizesedtem, de az szülés után már le is ment 1 héttel.
50 kg-s lettem, szoptatas alatt meg egyenesen csontsovannyá fogytam, annyi energiat elvitt.
Utána jottek csak vissza a kilók. Most 10 pluszban vagyok.
Na tudod ki fog olyan bunko parasztokkal beszelni akik barmilyen megjegyzest tesznek a testemre.
Nem vagyok elhizott, de csont sovany sem, regen nagyon sokat bantott a csaladom mert volt egy pici feleslegem. Miota felnottem ezt nem tudom el, akinek nem tetszik ahogy kinezek az nezzen mashova, vagy szakitsa meg velem a kapcsolatot. Egyszeruen nem is ertem ezek az emberek kinek kepzelik magukat hogy megszoljak mas ember testet.
En nem szultem, es csak 60 kg vagyok, de megis nagyon kivagyok ettol a tematol. Nekem igy is durvanak tunnek ezek a kerdesek es beszolasok, de meg ha egy friss anyukanak szolnak igy be...
Az unokatestverem szules utan 3 nappal hazajott a korhazbol, es anyukam gyorsan ment meg aznap baba latogatoba (no comment), es amikor haza jott akkor mondta nekem hogy “jo nagy hasa maradt szules utan” - 3 nappal a szules utan!!!!
Szoval lehet szidni az instamamikat, az se normalis amit ok muvelnek, de az idosek is sokmindent meg engednek maguknak. Csirajaban el kell folytani az ilyesmit, egyszeruen nem engeded meg h veled igy beszeljenek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!